nieuws
  

chirurgische ingrepen

injectables

huidtherapie

vitaminbar

clearlift huidverstrakking

De Clearlift behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de Q-switched 1064 laser. Doormiddel van de warmte van infrarood worden er minuscule perforaties in de diepere huidlagen gemaakt. De aanmaak van collageen en elasticiteit wordt hierdoor gestimuleerd. Dit zorgt voor een natuurlijke huidverbetering en huidverstrakking. Het unieke kenmerk van de Clearlift is dat het fractionele laser patroon de huid niet ablateert. Door schade aan de buiten laag van de huid te vermijden is de behandeling vrijwel pijnloos, de resultaten zijn sneller zichtbaar en er is absoluut geen downtime. De behandeling werkt tot wel 3 maanden door. Deze behandeling kan het hele jaar door plaats vinden en is volledig veilig voor de huid.

De clearlift word geadviseerd bij:
- Vermindering van acne
- Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
- Verstrakken en verstevigen van de huid
- Het verlichten van donkere kringen onder ogen
- Het verminderen van ongelijkmatige pigmentatie, waaronder melasma
- Verbetering van een grove huidstructuur en zichtbare poriën

PIGMENTVLEKKEN
Pigmentvlekken ontstaan meestal door zonlicht, een verstoorde hormoonhuishouding, medicijngebruik of stress. Deze factoren verstoren het proces van de pigmentcellen, waardoor er ophopingen ontstaan. Daarnaast kunnen er ook pimentvlekken ontstaan na kleine wondjes, acne of huidirritatie. Op middelbare leeftijd kunt u te maken krijgen met zogeheten ouderdomsvlekken, die zich uiten in grotere en omrande vlekken. Deze worden voornamelijk veroorzaakt door zonlicht.

Om pigmentvlekken te verminderen of verwijderen kan een laserbehandeling daarbij helpen. Het voordeel van een IPL-behandeling is dat door het bredere aanbod van golflengten het pigment effectiever wordt afgebroken dan bij de meeste andere lasers.

Er zijn ongeveer 2 tot 4 behandelingen nodig om een goed resultaat te behalen. Verdoving is niet nodig bij deze behandeling. De behandeling voldoet aan alle veiligheidseisen en word uitgevoerd door de huidtherapeut. Na de behandeling kan de huid licht opzwellen en wat branderig aanvoelen. Dit verdwijnt binnen 1 tot 2 dagen. De behandelde pigmentatie wordt meestal eerst iets donkerder. De kleur van de huid normaliseert binnen een aantal dagen door het afschilferen van de opperhuid. Bij dieper pigment kan dit tot enkele weken duren. Na de behandeling is de huid nog 4 weken extra gevoelig voor de zon. Daarom dient u blootstelling aan de zon zoveel mogelijk te vermijden en het behandelde gebied goed in te smeren met zonnebrandcrème. U kunt na de behandeling uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten.