nieuws
  

chirurgische ingrepen

injectables

huidtherapie

vitaminbar

draadlift / pdo draden

De laatste jaren worden behandelingen waarbij gebruikt wordt gemaakt van onderhuidse draadjes steeds populairder, ook wel draadlifts genoemd.

Er bestaan verschillende soorten draadlifts, zowel met oplosbare als niet oplosbare draden. Bij CLAUSHOLTZ aesthetics werken wij uitsluitend met oplosbaar materiaal. Dit vinden wij de veiligste manier van draadlifts. Het effect van een PDO draad houdt ongeveer twee jaar aan.

De PDO draden die wij gebruiken bij CLAUSHOLTZ aesthetics hebben aan weerszijde van de draad kleine haakjes die zich onderhuids in de huid vastzetten en deze naar elkaar toe trekken. Rond de draden vormt zich collageen waardoor de huid mooier en steviger wordt. Samen met het licht liftende effect van de draad zorgt dit na een aantal weken voor een strakkere en frissere huid.

De naam draadlift is in feite wat misleidend. De draadjes zorgen in de huid voor een toename aan stevigheid en helpen de huid zijn eigen gewicht beter te dragen. Het effect van een draadlift is echter niet te vergelijken met een chirurgische facelift. Het wel of niet succesvol zijn van de behandeling is dan ook sterk afhankelijk van de hoeveelheid huidoverschot. Voor mensen met een beginnende milde verslapping en weinig huidoverschot is het een ideale behandeling.

De kaaklijn, mondhoeken en de neuslippenlijnen kunnen goed verstevigd en verstrakt worden met een draadlift. Het is ook mogelijk om de wenkbrauwen te liften. Voor een optimale wenkbrauwlift wordt de combinatie met botuline toxine geadviseerd. Draadlifts kunnen goed gecombineerd worden met volume herstellende behandelingen, fillers of skinboosters.