nieuws
  

chirurgische ingrepen

injectables

huidtherapie

vitaminbar

hyaluronzuur skinboosters

Een hyaluronzuur skinbooster is een dunne bijna vloeibare hyaluronzuurgel en wordt diep in de huid geïnjecteerd om deze te hydrateren en te verstevigen.

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen en contourverbetering), worden hyaluronzuur skinboosters niet gebruikt om rimpels te vullen maar om de huid van binnenuit te verzorgen en te hydrateren.

Skinboosters verbeteren de vitaliteit en kwaliteit van de huid door de vochtbalans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op en wordt een soepele en gladde huid gecreëerd. Hyaluronzuur skinboosters worden geïnjecteerd met micro-injecties waarbij de natuurlijke hyaluronzuur reserves worden aangevuld en zorgen voor een langdurige huidverbetering. Hyaluronzuur skinboosters zijn uitermate geschikt voor het behandelen van de verouderde en door zonlicht beschadigde gezichtshuid. Maar ook een jonge huid met beginnende rimpelvorming kan goed behandeld worden met skinboosters. Hyaluronzuur skinboosters zorgen voor een spectaculaire en langdurige huidverbetering doordat de huid van binnenuit op subtiele en natuurlijke wijze wordt verzorgd.

Een behandeling met hyaluronzuur skinboosters bestaat uit een kuur van gemiddeld drie behandelingen met een tussenpose van steeds 6 weken.

Tijdens de behandeling wordt de skinbooster geïnjecteerd met hele kleine naaldjes. Er worden kleine druppeltjes hyaluronzuur achtergelaten. Na 3 behandelingen ligt er door de hele huid een zgn vochtreservoir wat de huid langdurig hydrateert en de collageen aanmaak stimuleert.