nieuws
  

chirurgische ingrepen

injectables

huidtherapie

vitaminbar

vitaminbar

Vitamine behandelingen met een infuus en booster worden al tientallen jaren toegepast door bijvoorbeeld topsporters maar ook veel celebrities. In een al maar drukkere wereld waarin mensen bewuster zijn gaan leven worden anti-aging behandelingen toenemend gebruikt ter ondersteuning van bijvoorbeeld een bewust dieet en intensief sporten.

Wat doen anti-aging infuus behandelingen?
Anti-aging behandelingen hydrateren middels diverse ingrediënten het lichaam en kunnen de verschijnselen van stress, vermoeidheid en hangovers tegen gaan, de huid zichtbaar verbeteren of het immuunsysteem een sterke boost geven. Dehydratie is een bedreiging voor het lichaam. Een vochttekort van 2% kan al huid- en orgaanbeschadiging veroorzaken en klachten van hoofdpijn en misselijkheid veroorzaken.

Anti-aging infuusbehandelingen zorgen door de Intraveneuze toediening voor een 100% opname van onder andere de vitamines en elektrolyten in het lichaam. Vitaminepillen en -drankjes worden deels afgebroken in het spijsverteringskanaal en hebben daardoor een veel lagere opname.

Naast de infusen maken we bij CLAUSHOLTZ aesthetics gebruik van boostershots die vitaminen, co-enzymen en antioxidanten tekorten suppleren.

Een anti-aging infuusbehandeling bij CLAUSHOLTZ aesthetics wordt begeleid door een arts en duurt ongeveer 45 minuten. Voor boosters injecties hoeft u geen afspraak te maken en kunt u direct terecht.