Viscoderm is een prachtige huidbehandeling die wordt gebruikt om de huid te revitaliseren en tekenen van veroudering te verminderen. Het bevat hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam aanwezig is en helpt bij het hydrateren en verstevigen van de huid. Hyaluronzuur kan water vasthouden, wat bijdraagt aan een vollere en gladdere huid.

Hoe werkt een Viscoderm behandeling?

Viscoderm wordt middels miniscule injecties in de huid gebracht om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De behandeling is gericht op het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een verstevigde en elastische huid. De procedure is minimaal invasief en vereist doorgaans weinig tot geen hersteltijd, hoewel lichte roodheid of zwelling direct na de injecties normaal is. Resultaten kunnen variëren, maar veel mensen merken een zichtbaar verbeterde huidtextuur na enkele weken. Om optimale resultaten te behouden, kan het nodig zijn de behandeling periodiek te herhalen.

Viscoderm als alternatief voor Botox

Viscoderm is tevens een prachtig alternatief voor zij die we hun rimpels en lijntjes willen behandelen, maar liever niet middels Botox. Doordat er een dun laagje hyaluronzuur onder de rimpel wordt gebracht, wordt de rimpel als het ware opgevuld en glad gestreken.

KNMG cosmetisch arts Merel Eefting voert de Viscoderm behandeling uit

afspraak maken

X