Wanneer wij onze klanten adviseren om een Profhilo behandeling te laten doen, krijgen wij vaak de vraag wat het precies is en doet. En dat is ook niet vreemd, want er zijn tegenwoordig veel verschillende behandelingen en producten om je huid te verbeteren en rimpels te verminderen. In deze blog vertellen we je daarom alles over Profhilo.


Wat is Profhilo?

Profhilo kunnen we het best omschrijven als een voedende injecteerbare moisturizer die zeer effectief de aanmaak van elastine- en collageen stimuleert. Het is een van de eerste injecteerbare hyaluronzuur behandelingen zonder chemische toevoegingen. In tegenstelling tot een hyaluronzuur filler geeft Profhilo geen volume, maar voedt het de verschillende huidlagen. Door deze 100% natuurlijke hyaluronzuur in de huid te injecteren, maakt de huid zelf weer meer elastine en collageen aan, waardoor je huid weer stevig wordt. 

Hoe werkt Profhilo?

Om de huid te verstevigen, te hydrateren en te verstrakken, wordt Profhilo nauwkeurig geïnjecteerd in het te behandelen gebied. Hoge concentraties hyaluronzuur worden geïnjecteerd op specifieke plekken, waar het zich vanzelf zal verspreiden. Ze noemen dit ook wel de 5 points facelift methode. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Remodelling noemen we dat. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen en krijgt een natuurlijke glow. 

Voor welke gebieden is Profhilo?

Het mooie van Profhilo is: je kunt het gebruiken voor je gezicht en hals, maar ook voor de rest van je lichaam. Voor gebieden zoals je decolleté, armen, benen, buik en billen is er speciaal Profhilo Body ontwikkeld, welke perfect is voor grotere huidoppervlakken. 

Voor wie is Profhilo?

Profhilo is voor zowel mannen als vrouwen en eigenlijk voor alle leeftijden zeer effectief, omdat het de huid voedt en verbetert. Maar met name voor mensen met beginnende rimpels en fijne lijntjes kan Profhilo veel betekenen. Zeker als je de stap naar botox en/of fillers te groot  vindt of gewoonweg liever kiest voor een geheel natuurlijke stof. 

Voordelen van Profhilo op een rij

  • Vermindert rimpels en fijne lijntjes
  • Optimale hydratatie van de huid
  • Stimuleert collageen en elastine zeer effectief
  • Geeft een natuurlijke glow en heldere teint
  • De huidelasticiteit wordt verbeterd
  • Geeft huidverstrakking voor een jonger, strakker uiterlijk
  • Verbetert en verstevigt de textuur van de huid
  • Weinig tot geen downtime
  • 100% veilig en zonder bijwerkingen

 

 

afspraak maken

X