Less is more? Nee, soms is meer juist minder

In deze blog legt Cosmetisch arts Priscilla Vos uit waarom de Liquid Facelift behandeling de mooiste en meest natuurlijke resultaten geeft. Dokter Vos is al ruim 14 jaar cosmetisch arts en daarnaast is ze ook werkzaam als huisarts.

Cosmetisch arts Vos over de liquid facelift

“Wanneer we voor het eerst de stap zetten naar injectables (botox / fillers), zijn veel mensen geneigd te beginnen met één prikje botox of een minimale hoeveelheid filler. En dat begrijp ik best, het is spannend en je wilt alles behalve een onnatuurlijk resultaat. Toch is het vaak zo, zeker bij vrouwen vanaf 40 jaar, dat slechts één prikje niet het resultaat geeft waar je op hoopt. En soms juist minder natuurlijk kan uitpakken, dan wanneer je het gehele gezicht benaderd. We worden namelijk niet op slechts één vlak in ons gezicht ouder.

Volume verliezen we in het hele gezicht. Daarnaast verliest de huid ook zijn stevigheid. Dit proces gaat geleidelijk. Met een liquid facelift, ofwel door op meerdere plekken in het gezicht een klein beetje volume toe te voegen en botox toe te passen, ga je als het ware een aantal jaar terug in de tijd. Ook verbeter je ermee de conditie van de huid Het is een hele mooie basis om weer op verder te gaan. Je herstelt het gezicht op een hele subtiele manier in zijn geheel, wat juist de meest natuurlijk resultaten geeft. Ik vind deze techniek veel mooier dan een echte facelift. En vaak komen mensen na een facelift alsnog omdat ze nog steeds of juist volume missen en aan de huid zelf is niets gedaan.

Bij de liquid face lift blijf je gewoon jezelf en de behandeling is niet ingrijpend. We werken altijd in meerdere kleine stapjes, waardoor het heel toegankelijk is en heftige resultaten uitblijven. Zeker ook door het te blijven vervolgen en bij te houden kun je daar, waar op dat moment nodig is, aanvullen.”

Ben jij benieuwd naar wat een liquid facelift voor jou kan doen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend advies van een van onze cosmetisch artsen

afspraak maken

X