Wij zijn altijd op zoek naar de beste technieken en innovaties om de huid te verbeteren en rimpels te verminderen. Een van de nieuwste methoden bij ons in de kliniek is de Lipolaser. Een geavanceerde techniek, exclusief bij ClausHoltz in Amsterdam. In deze blog bespreken we wat een Lipolaser is, hoe het werkt en waarom het zo effectief is.

Wat is een Lipolaser?

Lipolaser is een geavanceerde technologie die non-invasieve laserenergie gebruikt om vetcellen te verminderen en tekenen van veroudering te bestrijden. Een techniek die zowel voor het lichaam als voor het gezicht zeer effectief werkt. De Lipolaser werkt door laagenergetische laserstralen op de huid te richten, wat resulteert in een aanzienlijke krimp van de cellen en een vermindering van rimpels en fijne lijntjes.

Lipolaser en Anti-Aging

De Lipolaser zorgt voor een frisser en jeugdiger uiterlijk door:

  1. Huidverstrakking: De hitte van de laser stimuleert de productie van collageen en elastine, twee essentiële eiwitten voor een stevige en elastische huid. Dit kan helpen om een verouderde huid te verstrakken en rimpels te verminderen.
  2. Verbeterde huidtextuur: Door de stimulatie van collageenproductie kan de huidtextuur verbeteren, waardoor de huid gladder en egaler wordt.
  3. Vermindering van cellulitis: De Lipolaser kan helpen bij het verminderen van de zichtbaarheid van cellulitis, wat bijdraagt aan een gladdere en jeugdiger uitziende huid.
  4. Gezichtscontouren: De lipolaser kan effectief worden gebruikt om de contouren van het gezicht te herstellen door op bepaalde zones vetcellen te verminderen. Voor de onderkin en het verstrakken van kaaklijnen is de Lipolaser zeer geschikt.

Voordelen van Lipolaser

  1. Niet-invasief: Geen chirurgische ingreep nodig.
  2. Pijnloos: Geen anesthesie of pijn tijdens de behandeling.
  3. Snelle hersteltijd: Geen downtime, waardoor je meteen je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.
  4. Gerichte behandeling: Ideaal voor probleemzones zoals de buik, dijen, heupen en armen.

Consult Lipolaser

De lipolaser biedt een innovatieve en effectieve manier om zowel plaatselijk vet te verminderen als de tekenen van veroudering tegen te gaan, met minimale risico’s en geen hersteltijd. Voor meer informatie en om te kijken of Lipolaser een geschikte behandeling is voor u, kunt u een vrijblijvend consult inplannen bij een van onze specialisten.

 

Tags:
afspraak maken

X