Volle lippen zijn altijd al een symbool van jeugdigheid en aantrekkelijkheid geweest. Hoewel sommige mensen van nature gezegend zijn met volle lippen, hebben anderen misschien behoefte aan een beetje extra volume. Een hyaluronzuur lipfiller is daarvoor de juiste behandeling.  In deze blog gaan we het hebben over de natuurlijke resultaten die je kunt bereiken met een hyaluronzuur lipfiller en dus absoluut niet een ‘duck face’ of nep resultaat geeft, mits je het door de juiste arts laat doen. 

Wat is een hyaluronzuur lipfiller?

Een hyaluronzuur lipfiller is een behandeling waarbij hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam, in de lippen wordt geïnjecteerd om volume toe te voegen en de vorm te verbeteren. Hyaluronzuur heeft het vermogen om watermoleculen aan te trekken en vast te houden, waardoor de lippen meer volume krijgen en beter gehydrateerd zijn.

Natuurlijke resultaten

Een van de grootste zorgen bij het overwegen van een lipfiller is een onnatuurlijk resultaat. Een ‘duckface’ of het verliezen van je eigen lipcontouren wil je voorkomen. Bij ClausHoltz doen we dat door met hele kleine hoeveelheden filler te werken. Het doel is om de lippen te verbeteren zonder dat je de balans in je gezicht verstoort en een natuurlijke uitstraling verliest. De artsen bij ClausHoltz zijn allen zeer ervaren en nemen een natuurlijk resultaat altijd als uitgangspunt. De arts zal samen met jou je behoefte bespreken en zijn of haar advies delen. Dit kan het vergroten van de lippen in het algemeen zijn, het definiëren van de lipcontouren of het aanvullen van eventuele asymmetrie. Door de behandeling aan te passen aan jouw individuele behoeften, kun je natuurlijke resultaten bereiken die bij je gezicht passen.

De juiste lipfiller

Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur fillers, maar niet allen zijn ze geschikt voor in de lippen. Bij ClausHoltz werken we met de hoogwaardige hyaluronzuur fillers van Aliaxin. Zij hebben voor elke zone in het gezicht de juiste filler ontwikkelt, zo ook voor de lippen.

Voordelen van hyaluronzuur lipfillers

  1. Verbeterde lipvolume: Hyaluronzuur lipfillers kunnen dunne wat meer volume geven met als resultaat een jeugdigere uitstraling.
  2. Verzacht rimpels en lijntjes: Naarmate we ouder worden, kunnen onze lippen lijntjes en rimpels ontwikkelen. Een lipfiller kan deze fijne lijntjes verzachten en een gladdere lipcontour creëren .
  3. Symmetrie en evenwicht: Als je lippen van nature asymmetrisch zijn, kan een lipfiller worden gebruikt om de lippen beter in balans te brengen om zo een rustig, frisse en mooie uitstraling te creëren.
  4. Verbeterde hydratatie: Hyaluronzuur heeft de eigenschap om vocht aan te trekken, waardoor de lippen gehydrateerd en gezond blijven. Vaak last van droge lippen? Dan biedt een hyaluronzuur filler dus ook een oplossing.
  5. Tijdelijke resultaten: Een groot voordeel van hyaluronzuur lipfillers is dat de resultaten tijdelijk zijn. Dit betekent dat je na verloop van tijd weer terugkeert naar je natuurlijke lipgrootte als je besluit geen vervolgbehandelingen te ondergaan.
  6. Een hyaluronzuur lipfiller is 100% veilig.

Conclusie

Een hyaluronzuur lipfiller is een veilige en effectieve manier om natuurlijke resultaten te bereiken en je lippen net dat beetje extra te geven. Met de hulp van een ervaren arts kun je de gewenste lipvorm en -grootte bereiken, terwijl je toch een natuurlijke uitstraling behoudt. Het is belangrijk om te onthouden dat het vinden van een gekwalificeerde professional cruciaal is voor een succesvolle behandeling en om mogelijke risico’s te minimaliseren. Als je overweegt om een hyaluronzuur lipfiller te proberen, neem dan altijd de tijd om goed geïnformeerd te worden en een weloverwogen beslissing te nemen.

afspraak maken

X