Natural anti-aging met Profhilo® Structura

De populaire Profhilo®-familie heeft er een nieuw en prachtig product bij: Profhilo® Structura. Deze revolutionaire injectable is in staat om op natuurlijke wijze het onderhuidse vetweefsel te verbeteren, waardoor het steviger wordt en beter op zijn plaats blijft. Net als de Profhilo® skinbooster, bevat Profhilo® Structura ultrapuur hyaluronzuur, zonder chemische toevoegingen.

Werking Profhilo Structura

Wat Profhilo® Structura onderscheidt, is het vermogen om onderhuids vetweefsel te stimuleren, wat zorgt voor een ‘gelift’ effect, ook wel bekend als lipolifting. Deze behandeling richt zich specifiek op het herstellen van het vetweefsel in het gezicht. Profhilo® Structura maakt gebruik van de gepatenteerde NAHYCO-technologie, waarbij laag- en hoogmoleculair gewicht hyaluronzuur op natuurlijke wijze met elkaar worden verbonden. Dit resulteert in een geheel nieuwe toepassing van hyaluronzuur, met een zeer hoge concentratie van 90 mg in 2 ml.

Het doel van Profhilo® Structura is om te liften, niet om volume toe te voegen zoals fillers dat doen. Het resultaat is een heel natuurlijke uitstraling. Bovendien kunnen Profhilo® en Profhilo® Structura naast elkaar worden gebruikt, aangezien ze op verschillende huidlagen werken en verschillende doelen hebben.

Natuurlijke resultaten, pijnloze behandeling

Regeneratieve behandelingen zoals Profhilo® Structura winnen wereldwijd aan populariteit vanwege hun natuurlijke en holistische benadering. Deze behandelingen maken gebruik van de regeneratieve capaciteiten van het lichaam om de gezondheid van de huid te verbeteren, het uiterlijk te verfraaien en het algehele welzijn te bevorderen. Streven naar verbetering van de conditie van het onderhuidse vetweefsel is een natuurlijk proces dat past bij een gezonde en stralende huid op elke leeftijd. Zowel Profhilo als Profhilo Structura zijn pijnloze behandelingen met een minimale downtime.

Voor wie is deze behandeling?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die de eerste verouderingsverschijnselen wil tegengaan. Ook voor wie een natuurlijk huidverjongend effect wenst en de stap naar een ’echte’ filler (nog) niet wil zetten. De behandeling kan eveneens goed worden gecombineerd met een filler- of botoxbehandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

Aanbevolen wordt om te beginnen met twee behandelingen met een tussenpauze van een maand. Na vier maanden kan, indien nodig, een vervolgbehandeling worden uitgevoerd. Een Profhilo Structura behandeling kost €475.

Boek hier jouw PROFHILO STRUCTURA behandeling

 

DISCLAIMER
Profhilo® STRUCTURA is wereldwijd al uitgebreid getest en goedgekeurd door de Europese registratie autoriteiten. Vanaf half september zal PROFHILO® STRUCTURA verkrijgbaar zijn in Nederland.

In het kader van een zeer selecte lokale evaluatieperiode voorafgaand aan de lancering in september, kunnen wij cliënten vanaf 22 april exclusief en beperkt toegang bieden tot deze nieuwe behandeling.

afspraak maken

X