Omnilux LED Therapy maakt gebruik van klinisch bewezen LED licht. Fijne lijntjes en rimpels verminderen, de huid wordt voller en je krijgt een prachtige, aanhoudende glow al na één sessie. Tevens is de Omnilux zeer effectief voor het herstel na behandelingen zoals Morpheus8, CFU, microneedling, PRP, ooglidcorrecties en verschillende peelings.

De voordelen van Omnilux LED Therapy

* Verstrakt en egaliseert de huid, vermindert rimpels en lijntjes
* Stralende en aanhoudende glow van de huid
* Vermindert roodheid, pijn en zwelling na jouw (huid)behandeling
* Zichtbaar resultaat al na één behandeling

* Slechts 20 minuten per sessie
* FDA gecertificeerd, 100% veilig, pijnloos en effectief

Anti-aging

Omnilux LED stimuleert de productie van collageen en elastine, essentiële eiwitten die de elasticiteit en stevigheid van de huid bevorderen. Effectief zorgt dit
proces voor vermindering van fijne
lijntjes en rimpels.

Algehele huidverbetering

Omnilux LED verbetert de algehele gezondheid en vitaliteit van de huid.
Het behandelt een grovere huidstructuur en verheldert de teint van de huid. Met als resultaat een stralende en gezonde glow.

Ontstekingsremmende werking

De specifieke lichtgolflengten van Omnilux LED hebben ontstekings-remmende eigenschappen. Hierdoor versnelt de wondgenezing en wordt de downtime verkort na behandelingen zoals Morpheus8, microneedling en ooglidcorrecties.

Verhoogde doorbloeding

De specifieke lichten verhogen de bloedtoevoer naar het behandelde gebied, waardoor zuurstof en voedingsstoffen essentieel voor weefselherstel worden afgeleverd. Verbeterde doorbloeding vergemakkelijkt de verwijdering van toxines en afvalstoffen, bevordert genezing en voorkomt complicaties zoals infectie.

Non-invasief en 100% veilig

Een van de belangrijkste voordelen van Omnilux LED is het niet-invasieve karakter en uitstekende veiligheidsprofiel. Het veroorzaakt geen schade aan het huidoppervlak en vereist geen hersteltijd. Omnilux LED is FDA gecertificeerd en wordt wereldwijd sinds 2003 al ingezet voor huidverbetering.

Behandeling

Een Omnilux LED sessie duurt slechts 20 minuten. Terwijl u ontspannen ligt in de stoel, doen de unieke Omnilux lichten hun werk. Energiek, fris en met direct na de eerste behandeling al resultaat, gaat u weer de deur uit.

Tarieven

gezicht OF hals  €65
gezicht OF hals + decolleté  €99
body (per zone)  €65
package 8 sessions  €450
(gezicht OF hals)
package 16 sessions  €875
(gezicht OF hals)

Als anti-aging behandeling dient Omnilux tweemaal per week herhaalt te worden, voor een periode van vier weken. Om herstel te bevorderen na een behandeling is slechts één sessie van 20 minuten voldoende.

afspraak maken

X