Wij zijn continue op zoek naar de beste en meest effectieve behandelingen op het gebied van anti-aging. En we moeten ook wel, want de ontwikkeling binnen de cosmetische branche gaat snel. Een van de baanbrekende technologieën van het moment is Morpheus8. Dit is een geavanceerde technologie die microneedling en radiofrequentie-energie combineert om huidveroudering en verschillende huidproblemen aan te pakken. In dit artikel vertellen we je meer over de behandeling en delen we de voordelen van Morpheus8 gericht op huidverjonging.

Strakkere en jongere huid

Het geavanceerde Morpheus8 apparaat maakt gebruik van een unieke combinatie van fractionele microneedling en radiofrequentie-energie om diep in de huidlagen door te dringen en gecontroleerde warmte af te geven. Deze gerichte aanpak maakt op maat gemaakte behandelingen mogelijk, specifiek afgestemd op individuele ‘problemen’ zoals rimpels, huidverslapping, (acne)littekens, hyperpigmentatie en een oneffen / grove huidtextuur. Door de productie van collageen en celvernieuwing op zeer optimale wijze te bevorderen, verbetert Morpheus8 effectief de huidskleur, textuur en elasticiteit. Met een strakkere en jongere huid als resultaat.

Geschikt voor gezicht én lichaam

Het mooie aan Morpheus8 is dat het kan worden gebruikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals, de handen en de buik. Maar ook andere delen van het lichaam die baat hebben bij huidverjonging en verbetering van de textuur, zoals rimpels, acne littekens, hyperpigmentatie en oneffenheden, zijn met Morpheus8 te behandelen.

Voor alle huidtypes en huidskleuren

Het mooie van Morpheus8 is de veelzijdigheid ervan voor een breed scala aan huidtypes en -kleuren. In tegenstelling tot traditionele behandelingen die mogelijk beperkingen hebben voor mensen met een donkerdere huidskleur of huidproblemen, is de geavanceerde technologie van Morpheus8 veilig en effectief voor alle etniciteiten. Deze inclusiviteit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar huidverjonging, ongeacht hun huidtype.

Minimale downtime en snelle resultaten

Een ander voordeel van Morpheus8 is de minimale downtime na de behandeling. Dankzij de geavanceerde technologie kun je vrijwel direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Hoewel de specifieke behandelingsduur kan variëren, ervaren de meeste mensen na enkele dagen al aanzienlijke verbeteringen in hun huidtextuur en een jeugdiger uiterlijk. Bovendien zullen de resultaten in de daaropvolgende weken en maanden geleidelijk verbeteren naarmate het natuurlijke genezingsproces van de huid vordert.

Veilige en niet-chirurgische optie / geen gebruik van injectables

Morpheus8 biedt een veilig en niet-chirurgisch alternatief voor huidverjonging. In vergelijking met invasieve procedures zoals een facelift of plastische chirurgie vereist Morpheus8 geen snijden of lange hersteltijd. Bovendien minimaliseert het risico op bijwerkingen en complicaties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die een verjongde huid willen zonder de risico’s en ongemakken van chirurgie. Daarbij maakt deze techniek ook geen gebruik van injectables. Wil je liever (nog) niet de stap zetten richting fillers, dan is Morpheus8 de behandeling voor jou.


Meer weten over Morpheus8? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze skinspecialisten.

afspraak maken

X