Stoor jij je aan rimpels in je gezicht of merk je dat het volume in je gezicht vermindert, wat voor een vermoeide of boze blik zorgt?
Dan kan een natuurlijke filler behandeling de oplossing bieden. Een van de fillers waarmee wij werken is Sculptra, een filler die verschilt van hyaluronzuur fillers. 

Sculptra

Sculptra is een op poly-L-melkzuur gebaseerd product dat wordt gebruikt om volume te herstellen en de huid te verjongen. In tegenstelling tot hyaluronzuur fillers, die directe resultaten geven door vocht aan te trekken, werkt Sculptra geleidelijk door de natuurlijke productie van collageen te stimuleren. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en structuur van de huid. Door de collageen productie te bevorderen, kan Sculptra helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en het herstellen van volume op een subtiele en natuurlijke manier.

Sculptra versus hyaluronzuur

Een belangrijk verschil tussen Sculptra en hyaluronzuur fillers is de duurzaamheid van de resultaten. Terwijl hyaluronzuur fillers vaak onmiddellijke effecten hebben die enkele maanden aanhouden, kan Sculptra een langduriger resultaat bieden. De behandeling met Sculptra vereist meestal meerdere sessies, met tussenpozen van enkele weken, om het optimale effect te bereiken. Het resultaat is dus bij een Sculptra behandeling niet direct zichtbaar.  Resultaten kunnen tot twee jaar aanhouden, wat het aantrekkelijk maakt voor diegenen die op zoek zijn naar een langdurige verbetering.

 

Combineren Sculptra & hyaluronzuur

The best of both, zou je kunnen zeggen. Door Sculptra en hyaluronzuur te combineren heb je direct resultaat én houdt het resultaat langer aan. Sculptra stimuleert op lange termijn de productie van collageen, wat zorgt voor langdurige volume en stevigheid. Hyaluronzuur biedt direct hydratatie van de huid en geeft daar waar nodig ook direct volume. Samen zorgen ze voor een mooie, complete en duurzame aanpak om de huid en contouren te herstellen met een natuurlijke uitstraling als resultaat.

Passend bij jouw huid en wensen

Het is belangrijk op te merken dat de keuze tussen Sculptra en/of hyaluronzuur fillers afhangt van individuele behoeften en doelen. De behandelend cosmetisch arts zal de beste optie aanbevelen op basis van de specifieke kenmerken van de huid en jouw wensen. Interesse in Sculptra of een hyaluronzuur filler? Boek dan gerust een vrijblijvend consult of plan een behandeling bij ons in.

afspraak maken

X