Ervaar je haarverlies, dunner wordend haar of beginnende kaalheid? Ontdek de revolutionaire kracht van onze hairgrowth packages met o.a. de Dr. CYJ Hair Filler en PRP behandelingen. 

CYI Hairfiller

Deze geavanceerde haarfiller combineert zeven bio-identieke peptiden met hyaluronzuur, gericht op het revitaliseren van de hoofdhuid en haarfollikels. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haarverlies door stress, ziekte, medicijngebruik of de natuurlijke verouderingsprocessen. Overweeg deze behandeling niet alleen voor herstel, maar ook als preventieve aanpak tegen toekomstig haarverlies. De krachtige combinatie verhoogt de kans op haargroei en vermindert haarverlies. Veel gebruikers ervaren sterker en dikker haar als gevolg. De voordelen op een rij:

•⁠ ⁠Remming van het haaruitvalproces.
•⁠ ⁠Stimulatie van nieuwe haargroei.
•⁠ ⁠Verbetering van haardichtheid en -dikte.
•⁠ ⁠Revitalisering van haarfollikels en haarcellen.
•⁠ ⁠Verhoogde bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid.

PRP hair

PRP-haarbehandeling (ook wel bio identieke hairbooster) staat voor Platelet-Rich Plasma. Bij deze behandeling wordt een klein beetje bloed afgenomen, waaruit plasma met een hoog gehalte aan bloedplaatjes wordt geëxtraheerd. Dit plasma wordt vervolgens geïnjecteerd in de hoofdhuid om de haargroei te stimuleren en de gezondheid van de haarzakjes te verbeteren. PRP-behandelingen kunnen helpen bij het verminderen van haaruitval, het verdikken van dunner wordend haar en het bevorderen van de algehele haargroei. Het is een veilige en effectieve behandeling die steeds populairder wordt vanwege zijn natuurlijke aanpak en minimale bijwerkingen.

Combinatie PRP & CYJ voor optimaal resultaat

Voor optimale resultaten hebben wij drie pakketen samengesteld. De combinatie van de CYJ hairfiller, PRP en een selectie van hoogwaardige verzorgingsprodcuten laten de beste en mooiste resultaten zien die 1-2 jaar aanhouden.

Prijzen

Losse behandelingen

1 ml CYJ hairfiller €350
2 ml CYJ hairfiller €475
3 ml CYJ hairfiller €600

Packages

SMALL – €1999 (ipv €2355)
3 bio indentieke hairbooster behandelingen
3 CYJ hairfiller behandelingen
1 pakket haarverzorgingsproducten

MEDIUM – €2299 (ipv €3030)
3 x 2 bio indentieke hairbooster behandelingen
3 x 2 CYJ hairfiller behandelingen
1 pakket haarverzorgingsproducten

LARGE – €2599 (ipv €3405)
3 x 2 bio indentieke hairbooster behandelingen
3 x 3 CYJ hairfiller behandelingen
1 pakket haarverzorgingsproducten

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Plan dan een vrijblijven haarconsult in bij ons. 

afspraak maken

X