Merel Isa Eefting

about

Merel is KNMG cosmetisch arts, met een zeer bijzonder CV. Ze is lid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en ook onderdeel van het IBSA trainingsteam (waaronder o.a. Profhilo valt). Na haar studie Geneeskunde aan de Universiteit in Leiden, is zij ruim 10 jaar werkzaam geweest op verschillende Spoedeisende hulp- en Intensive Care afdelingen in Nederland en op de Nederlandse Antillen. Van dichtbij zag zij hier welke gevolgen trauma’s/ levensbedreigende ziekten kunnen hebben in het gezicht. Dit was voor haar een reden om de stap te maken naar de cosmetische geneeskunde.

Cliënten met verlammingen of andere trauma’s in het gezicht wist ze met o.a injectables te verfraaien tot een natuurlijk resultaat. In 2011 richt ze zich naast het werken in het ziekenhuis ook op de cosmetische branche en werkt ze voor verschillende toonaangevende klinieken in Nederland.

Haar achtergrond, kunde en kennis maken dat ze veel ervaring heeft met (hyaluronzuur) fillers, botox, PDO draadliften en huid verbetering. Een duidelijk en persoonlijk behandelplan met behoud van een natuurlijke uitstraling, kenmerken haar werkwijze.

our clinic is open
7 days a week

our clinic is open
7 days a week

afspraak maken

X