<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

facials.

Je huid is je grootste orgaan en een afspiegeling van je gezondheid. Dat verdient aandacht dus. Bij ons ben je aan het goede adres voor de beste facials, skincare en adviezen.

het belang van een goede facial

facials Amsterdam

facials Amsterdam

Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand. Zo is je leefstijl van grote invloed op de conditie, vitaliteit en uitstraling van je huid. Daarnaast speelt de juiste verzorging ook een essentiële rol.

Een goede facial is een perfecte manier om de huid optimaal te reinigen, hydrateren en verzorgen. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende soorten facials. Altijd passend bij wat jouw huid nodig heeft om weer volop te stralen. Om de huid in goede conditie te houden en huidveroudering te remmen adviseren wij om iedere huid cyclus, om de zes - acht weken, een facial te doen. Onze ervaren huidspecialist Lara weet wat jouw huid nodig heeft.

Voor onze facials werken wij met de hoogwaardige producten van SkinCeuticals en Dermaceutic.

waarom een facial bij CLAUSHOLTZ

Onze huidspecialist Lara is zeer ervaren en weet precies wat welke huid nodig heeft
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de producten van SkinCeuticals en Dermaceutic wordt de huid optimaal gevoed en geboost tijdens een facial
skinspecialist Lara

skinspecialist Lara

Lara Kapfenberger is een echte expert op het gebied van de huid. Dankzij haar jarenlange ervaring binnen dit vakgebied, weet zij precies wat jouw huid nodig heeft. Of je nu een verouderde huid hebt, een doffe huid of onrustige huid, met een passende facial zal je direct na de behandeling al resultaat zien.

Kom langs in Amsterdam voor een facial bij onze CLAUSHOLTZ huidspecialist Lara. Zij brengt jouw natuurlijke schoonheid en glow naar voren met behoud van je eigen natuurlijke uitstraling.

veelgestelde vragen over facials

1 Welke soorten facials hebben wij?

CLEAN & RESET
Onze huid heeft heel wat te verduren. Denk aan invloeden van buitenaf, maar ook aan onzuiverheden als gevolg van hormoonwisselingen. Een goede en diepe reiniging + de juiste voeding voor de huid, maken dat de huid weer kan herstellen. Deze facial bestaat uit een huidanalyse, diepte reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden, verzorging en een kalmerend masker. Jouw huid en zijn of haar conditie is altijd het vertrek punt en daar zal deze facial op afgestemd worden, zodat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

60 minuten - €140

FIRMING UP
Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën of een doffe huid? Dan vraagt de huid om iets meer dan enkel voeding en verzorging. Tijdens deze facial wordt microneedling toegepast. Met microneedling worden er op hoge snelheid miniscule wondjes in de diepere huidlagen gemaakt. Dit zet de huid aan tot nieuwe aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Met als resultaat een huid die zichtbaar egaler is en meer volume heeft. Naast microneedling wordt de huid effectief gereinigd en krijgt het een kalmerend masker.

60 minuten - €140

VITAL C GLOW
Dit is de perfecte facial om je huid te versterken tegen invloeden van buitenaf en je teint + glow direct te versterken. De kracht van deze facial zit in de hoge dosering vitamine C van 70%. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en onmisbaar voor de vorming van collageen. Ook helpt het om huidveroudering tegen te gaan, vermindert het pigmentvlekken en zonschade. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De microneedling pen bevat 11 micro naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid creëren. Door deze kanaaltjes kan de huid de vitamine C veel beter en sneller opnemen in de huid. Daarna volgt er een voedend masker en sluiten we af met een nabehandelingscrème.

60 minuten - €195

2 Wat is het verschil tussen een facial en een peeling?

Waar een facial zich vooral richt op verzorging en hydratatie van de huid, richt een peeling zich met name op het herstel van de huid. Een goede peeling zorgt ervoor dat de celdeling wordt gestimuleerd, waardoor nieuwe huidcellen sneller naar de oppervlakte geschoven worden. Het is een effectieve manier om onzuiverheden aan te pakken, grove poriën en pigmentvlekken te verminderen en fijne lijntje te verzachten. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende soorten peelings. Altijd passend bij wat jouw huid nodig heeft.

3 Is een facial voor iedereen goed?

Een facial is voor iedereen goed om periodiek te herhalen. Afhankelijk van het type huid passen wij de juiste facial en producten toe, zodat je altijd krijgt wat jouw huid nodig heeft op dat moment. Je huid is je grootste orgaan, dus dat mag best wat extra aandacht verdienen. Een facial verwijdert dode huidcellen, voedt de huid, verzorgt en laat weer stralen. Een goede facial gaat vroegtijdige veroudering tegen, vervaagt pigmentvlekjes en verstevigt de huid.

4 Hoe vaak moet je een facial doen?

Om de huid in goede conditie te houden en huidveroudering te remmen adviseren wij om iedere huid cyclus, om de zes - acht weken, een facial te doen. Onze ervaren huidspecialist Lara weet wat jouw huid nodig heeft en met welke frequentie.

afspraak maken

X