pigmentvlekken

probleem

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekjes of een zwangerschapsmasker (melasma) kan een heel oneffen beeld geven in het gezicht. De oorzaak ervan is een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor je huid- en haarkleur en ons beschermt tegen schadelijk UV-licht. Maar door een teveel aan zon, veranderingen in hormonen en door littekens, neemt melanine in de huid toe, wat leidt tot pigmentvlekken of verkleuringen. Dit kan een onzeker gevoel met zich mee brengen.

behandeling

Om pigmentvlekken zo goed mogelijk te behandelen, adviseren wij eerst een vrijblijvend consult waarbij onze huidspecialist bekijkt van welk type pigment er sprake is. Op basis van een goede analyse geeft zij aan welke behandeling het meest geschikt is voor jou en het mooiste resultaat oplevert. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor Lumecca IPL laserbehandelingen, peelings of een combinatie van beiden.

prijzen

Lumecca IPL laser (per behandeling) v.a. €75
Peeling v.a. €140

couperose

probleem

Couperose is een soort netwerk van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes op de wangen, kin, neus en hals of decolleté. Die bloedvaatjes kunnen rode of soms blauwe verkleuringen van de huid veroorzaken, wat een oneffen beeld geeft in het gezicht en een onzeker gevoel kan veroorzaken. In de meeste gevallen is Couperose erfelijk, maar het kan ook ontstaan als gevolg van acne rosacea. Bij deze huidaandoening ontstaan kleine ontstekingen, waarbij naast roodheid ook puistjes kunnen ontstaan. In beide gevallen kunnen wij couperose effectief behandelen.

behandeling

Couperose en rosacea verdwijnt niet vanzelf en kan zelfs erger worden zonder behandeling. Middels onze veilige en effectieve Lumecca IPL behandeling kunnen we verkleuringen verminderen of helemaal verhelpen.

prijzen

IPL gezicht €200
IPL gezicht (pakket van 3 behandelingen) €550
IPL gezicht + hals €300
IPL wangen €100
IPL wangen + neus €150
IPL kin €75
IPL neus €75
IPL hals €175
IPL decolleté €200
IPL decolleté (pakket 3 behandelingen) €550

littekens

probleem

We hebben er allemaal op zijn minst wel eentje: een litteken. Soms klein en nauwelijks zichtbaar, soms groter en meer aanwezig. Ze kunnen ontstaan na een operatie, een ongeluk of als gevolg van bijvoorbeeld een huidaandoening zoals acne. Kwaad kunnen ze niet, maar een litteken kan wel een oneffen beeld geven en een onzeker gevoel met zich meebrengen.

behandeling

Voorafgaand aan een littekenbehandeling , adviseren wij eerst een vrijblijvend consult waarbij onze huidspecialist bekijkt van welk soort litteken er sprake is. Op basis van een goede analyse geeft zij aan welke behandeling het meest geschikt is voor jou en het mooiste resultaat oplevert. Vaak worden littekens behandeld met morpheus8, microneedling of IPL.

prijzen

Morpheus8 (per behandeling) v.a. €599
Microneedling v.a. €155
Lumecca IPL (per behandeling) v.a. €75

morpheus8

probleem

Naarmate we ouder worden ontstaan rimpels en lijntjes door de vermindering van collageen en elastine in de huid. Onze huid wordt daardoor slapper. Daarnaast verliest het ook volume, omdat het vet onder de huid ook afneemt met de jaren. Dit proces kun je middels botox en fillers uitstellen en op snelle wijze ook herstellen. Maar er zijn meerdere effectieve technieken die de huid verjongen. Morpheus8 is een van onze beste anti-aging huidbehandelingen, zonder botox en/of filler te gebruiken.

behandeling

Morpheus8 is onze meest effectieve behandeling om de huid te verstrakken en verstevigen, zonder gebruik van botox of fillers. Via het speciale morpheus8 apparaat bereiken miniscule naaldjes de diepere huidlagen en het vetweefsel. Er ontstaan hierdoor hele kleine wondjes. Deze wondjes zorgen ervoor dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam in gang wordt gezet. Hierbij wordt er veel collageen en elastine geproduceerd en wordt de celvernieuwing geboost. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. De radiofrequente energie zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel waardoor collageen en elastine nog eens extra gestimuleerd wordt. Morpheus8 is een veilige en minimaal ingrijpende behandeling, waarmee je de huid verstrakt, lift en verstevigt. Daarnaast kan Moprheus8 ook ingezet worden bij het verminderen van littekens en andere huid-oneffenheden.

prijzen

Morpheus8 gezicht OF hals per behandeling €599
Morpheus8 gezicht OF hals 3 behandelingen €1200
Morpeus8 gezicht EN hals per behandeling €750
Morpheus8 gezicht EN hals 3 behandelingen €1900

profhilo

behandeling

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling. En 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

prijzen

Profhilo 2ml / 1 zone €335
Profhilo 4 ml / 2 zones €600
Profhilo 6 ml / 3 zones €850

PRP

probleem

Wanneer we ouder worden neemt collageen en elastine in onze huid af. Fijne lijntjes en rimpels en vermindering van volume zijn gevolgen daarvan. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende technieken om de huid weer te verjongen en huidveroudering te vertragen. De PRP (Platelet-rich plasma) behandeling is daar een goed voorbeeld van. Wil je niet (of nog niet) kiezen voor botox of fillers, dan is PRP een goed, veilig en natuurlijk alternatief om lijntjes en rimpels in zowel je gezicht als hals te verminderen.

behandeling

Platelet-rich plasma (PRP) is een behandeling waarbij bloedplasma met hoge concentraties bloedplaatjes wordt geïnjecteerd in de huid. Er wordt een klein beetje van je eigen bloed afgenomen. Door het bloed te centrifugeren halen we het bloedplasma dat rijk is aan plaatjes eruit, want daar zitten de belangrijke groeifactoren die de productie van collageen en elastine stimuleren.

De effecten zijn al merkbaar na één behandeling, maar we raden aan om 3 behandelingen te doen voor een optimaal resultaat. Daarna is een behandeling per jaar voldoende om het effect te behouden.

prijzen

PRP 1 behandeling €399
PRP 3 behandelingen €1050