CYI hair filler

probleem

Ervaar je haarverlies, dunner wordend haar of beginnende kaalheid? Ontdek de revolutionaire kracht van Dr. CYJ Hair Filler nu bij ClausHoltz in Amsterdam, hair & cosmetic center sinds 2001.

behandeling

Deze geavanceerde haarfiller combineert zeven bio-identieke peptiden met hyaluronzuur, gericht op het revitaliseren van de hoofdhuid en haarfollikels. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haarverlies door stress, ziekte, medicijngebruik of de natuurlijke verouderingsprocessen. Overweeg deze behandeling niet alleen voor herstel, maar ook als preventieve aanpak tegen toekomstig haarverlies. De krachtige combinatie verhoogt de kans op haargroei en vermindert haarverlies. Veel gebruikers ervaren sterker en dikker haar als gevolg. De voordelen op een rij:

•⁠ ⁠Remming van het haaruitvalproces.
•⁠ ⁠Stimulatie van nieuwe haargroei.
•⁠ ⁠Verbetering van haardichtheid en -dikte.
•⁠ ⁠Revitalisering van haarfollikels en haarcellen.
•⁠ ⁠Verhoogde bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid.

Gemiddeld zijn er 3/4 behandelingen nodig, waarvan de duurzaamheid van het beoogde effect aanhoud 1 tot 2 jaar.

prijzen

LOSSE BEHANDELINGEN

1 ml CYJ hairfiller €350
2 ml CYJ hairfiller €475
3 ml CYJ hairfiller €600

SMALL - €1999 (ipv €2355)
3 bio indentieke hairbooster behandelingen
3 CYJ hairfiller behandelingen
1 pakket haarverzorgingsproducten

MEDIUM - €2299 (ipv €3030)
3 x 2 bio indentieke hairbooster behandelingen
3 x 2 CYJ hairfiller behandelingen
1 pakket haarverzorgingsproducten

LARGE - €2599 (ipv €3405)
3 x 2 bio indentieke hairbooster behandelingen
3 x 3 CYJ hairfiller behandelingen
1 pakket haarverzorgingsproducten

Bio identieke hair stimulator

migraine / spanningshoofdpijn

probleem

Heb je vaak last van hoofdpijn of geregeld migraine? Dan kan dat een behoorlijke impact hebben op je dagelijkse leven. Met name migraine aanvallen kunnen erg heftig en pijnlijk zijn. De precieze oorzaak ervan is nog niet bekend, maar een van de mogelijke oorzaken is de aanspanning van verschillende spieren die gebruikt worden tijdens stress of het kijken tegen fel licht. Wat veel mensen niet weten is dat een injectable spierontspanner een goede en veilige oplossing kan zijn om aanvallen te verminderen of zelfs voorkomen. Het gebruik van een spierontspanner bij spanningshoofdpijn en migraine is door de Amerikaanse FDA goedgekeurd als behandeling en wordt inmiddels wereldwijd toegepast met positieve effecten.

behandeling

Tijdens het consult zal een van onze artsen duidelijk de hoofdpijnklachten met je bespreken, zodat kan worden bepaald wat de beste behandeling voor jou is.

prijzen

Injectables v.a. €325

tandenknarsen

probleem

Vaak doen mensen het onbewust: tandenknarsen. Meestal is het de partner die diegene er op wijst of de tandarts. Knarsen is in veel gevallen een gevolg van stress, angst of een verkeerde uitlijning van de tanden of kaak. Wanneer knarsen niet wordt verholpen kan het je gebit beschadigen en op den duur ook kaakproblemen geven. Daarbij wordt de kaakspier ook sterker en groter door het knarsen, wat weer gevolgen heeft voor de contouren van je gezicht.

behandeling

Tandenknarsen kan goed behandeld worden met slechts een klein prikje spierontspanner in de kaak.

prijzen

Behandeling tandenknarsen €365

overmatig transpireren

probleem

Overmatig transpireren kan erg vervelend zijn. Naast de fysieke ongemakken, kan het ook onzekerheid en schaamte met zich meebrengen. Gelukkig kun je dit met een eenvoudige behandeling tegengaan.

behandeling

Overmatig transpireren kan goed behandeld worden met slechts een paar kleine prikjes spierontspanner in beide oksels. Het zorgt ervoor dat spiertjes of zenuwuiteinden tijdelijk worden uitgeschakeld. We doen dit veel om rimpels te voorkomen en verhelpen, maar het kan dus ook voor niet esthetische doeleinden worden ingezet, zoals overmatig zweten. De zenuw die de zweetklieren aanstuurt wordt in dit geval tijdelijk verminderd, waardoor de zweetproductie afneemt.

prijzen

Behandeling overmatig transpireren €495

vitamine boosters

behandeling

Bij behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging wordt vaak niet direct gedacht aan vitamines en mineralen. Terwijl juist de aanpak van binnenuit ook essentieel is om het beste resultaat te bereiken. Om die reden focussen wij ons ook op verschillende vitamine boosters. Denk hierbij aan vitamine B12, vitamine D en Gluthation. Naast de focus op huidverjonging, zijn onze vitamin infusen en shots ook gericht op het versterken van het immuunsysteem. In een wereld waarin mensen bewuster zijn gaan leven wordt suppletie therapie steeds vaker toegepast ter ondersteuning van de weerstand, een bewust dieet, intensief sporten en een vitalere huid.

soorten shots & infuses

- Glutathion (injection shot) is het meest krachtige antioxidant in ons lichaam. Het gaat de beschadiging van onze cellen tegen en is essentieel voor de werking van ons immuunsysteem.

- Vitamine B12 (injection shot) is o.a. belangrijk voor de aanmaak van nieuwe lichaamscellen, voor de aanmaak van bloed, ons energieniveau en de functie van ons immuunsysteem.

- Vitamine D (injection shot) ondersteunt de gezondheid van je botten, gebit en spieren door het efficiënt opnemen van calcium uit je voeding. En ook deze vitamine is onmisbaar om je immuunsysteem goed te laten werken.

- The ultimate beauty & health infusion (infuus van 45 minuten)
Dit is een optimale en complete dosis van alle belangrijke vitaminen, mineralen en antioxidanten die je lichaam nodig heeft. Met deze ultieme mix vul je eventuele tekorten aan en geef je zowel je huid als je gezondheid een enorme boost.

prijzen

single vitamin injection shot (vit B12 / vit D / glutathion) €59
the ultimate beauty & health infusion €225

afspraak maken

X