facials

behandeling

Een goede facial is een perfecte manier om de huid optimaal te reinigen, hydrateren en verzorgen. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende soorten facials. Altijd passend bij wat jouw huid nodig heeft om weer volop te stralen. Om de huid in goede conditie te houden en huidveroudering te remmen adviseren wij om iedere huid cyclus, om de zes - acht weken, een facial te doen.

soorten facials

CLEAN & RESET
Onze huid heeft heel wat te verduren. Denk aan invloeden van buitenaf, maar ook aan onzuiverheden als gevolg van hormoonwisselingen. Een goede en diepe reiniging + de juiste voeding voor de huid, maken dat de huid weer kan herstellen. Deze facial bestaat uit een huidanalyse, diepte reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden, verzorging en een kalmerend masker. Jouw huid en zijn of haar conditie is altijd het vertrek punt en daar zal deze facial op afgestemd worden, zodat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

60 minuten - €140

FIRMING UP
Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën of een doffe huid? Dan vraagt de huid om iets meer dan enkel voeding en verzorging. Tijdens deze facial wordt microneedling toegepast. Met microneedling worden er op hoge snelheid miniscule wondjes in de diepere huidlagen gemaakt. Dit zet de huid aan tot nieuwe aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Met als resultaat een huid die zichtbaar egaler is en meer volume heeft. Naast microneedling wordt de huid effectief gereinigd en krijgt het een kalmerend masker.

60 minuten - €140

VITAL C GLOW
Dit is de perfecte facial om je huid te versterken tegen invloeden van buitenaf en je teint + glow direct te versterken. De kracht van deze facial zit in de hoge dosering vitamine C van 70%. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en onmisbaar voor de vorming van collageen. Ook helpt het om huidveroudering tegen te gaan, vermindert het pigmentvlekken en zonschade. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De microneedling pen bevat 11 micro naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid creëren. Door deze kanaaltjes kan de huid de vitamine C veel beter en sneller opnemen in de huid. Daarna volgt er een voedend masker en sluiten we af met een nabehandelingscrème.

60 minuten - €195

prijzen

CLEAN & RESET €140
FIRMING UP €140
VITAL C GLOW €195

peelings

behandeling

Waar een facial zich vooral richt op verzorging en hydratatie van de huid, richt een peeling zich met name op het herstel van de huid. Een goede peeling zorgt ervoor dat de celdeling wordt gestimuleerd, waardoor nieuwe huidcellen sneller naar de oppervlakte geschoven worden. Het is een effectieve manier om onzuiverheden aan te pakken, grove poriën en pigmentvlekken te verminderen en fijne lijntje te verzachten. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende soorten peelings. Altijd passend bij wat jouw huid nodig heeft.

soorten peelings

GLOW PEEL
Heb je vaak last van een trekkende huid? Of zie je beginnende lijntjes in je gezicht? Dan kan je huid wel wat extra vocht gebruiken. Dat kan middels cremes, maar beter is het om de celdeling te boosten. Deze peeling stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor mooie gehydrateerde cellen naar de oppervlakte worden geschoven. De huid kan nu beter vocht vasthouden, voedingsstoffen opnemen en daardoor weer stralen. Ook na een zonvakantie is deze peel een aanrader, omdat de huid dan verdikt is door de zon en daardoor glans verliest.

60 minuten - €120

PINK PEEL
Zoals de naam al doet vermoeden is deze peeling voor vrouwen rond de menopauze waarbij er een tekort ontstaat aan het hormoon oestrogeen. Dit heeft een negatief effect op het collageen in je huid.
 Tijdens de behandeling gebruiken we een serum met Kudzu als hoofdingrediënt, een krachtig en natuurlijke stof afkomstig van de Kudzu plant. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de huid. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De peeling wordt afgesloten met een kalmerend masker en een fijne nabehandelingscreme.

60 minuten - €195

TCA PEEL
Een TCA (trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling die de huidstructuur verbetert, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Het is een zeer effectieve manier om
fijne lijntjes/rimpels, littekens, grove huidstructuur en pigmentvlekken aan te pakken. Afhankelijk van de huidconditie werken we met 12% , 15% of 18% TCA. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €

COSMO PEEL FORTE
Deze peeling is perfect voor de verouderde huid waarbij huidverslapping en rimpels zichtbaar zijn. Ook ouderdomsvlekken, een onregelmatige huidstructuur en (acne)littekens kunnen met deze peeling behandeld worden. De peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €

MELA LIGHTNING PEEL
Het egaliseren van de teint is het doel van deze peeling. Het vermindert pigmentvlekken en heeft een positieven invloed op het behandelen van melasma (zwangerschapsmasker). Bij melasma ziet de huid er onrustig en vlekkerig uit. De ingredienten van de EQUALIZE PEEL hebben een krachtige werking op het pigment met als resultaat een stralende en egale huid. Het eerste resultaat is zichtbaar na 4 weken, waarna een volgende behandeling kan plaatsvinden. Houdt rekening met 3 tot 6 behandelingen voor optimaal resultaat. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €195

prijzen

microneedling

behandeling

Heb je last van beginnende rimpels en fijne lijntje in je gezicht, littekens of pigmentvlekken? Dan biedt een microneedling behandeling een goede en zeer toegankelijke oplossing. Door middel van micro naaldjes worden de diepste huidlagen geraakt. Hierdoor wordt op natuurlijke wijze de productie van collageen en elastine effectief gestimuleerd. De huid zal zich herstellen, verstrakken en egaler worden. Op ieder gedeelte van het gezicht is microneedling toe te passen en dat maakt het tevens een mooie methode om verschillende punten aan te pakken. Voor een goed en optimaal resultaat adviseren wij 4-6 behandelingen met tussenpozen van een maand.

prijzen

Microneedling gezicht €155
Microneedling ogen €155
Microneedling gezicht + hals/decolleté €230

bindweefselmassage

behandeling

Een goede bindweefselmassage is een natuurlijke, effectieve en eeuwenoude techniek om de eerste tekenen van huidveroudering aan te pakken. De speciale massage techniek richt zich tot de diepere huidlagen, waar het de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. De huid zal zichtbaar verstevigen en fijne lijntjes zullen verminderen/verdwijnen. Voor een optimaal resultaat heeft de huid meerdere bindweefselmassages nodig. Zie het als een bezoekje aan de sportschool. Na slechts één keer sporten zal je niet direct resultaten zien. Wij adviseren dan ook om deze behandeling in kuurvorm te doen.

prijzen

Losse behandeling €47,50
6 behandelingen €256
9 behandelingen €384
12 behandelingen €510

morpheus8

behandeling

Morpheus8 is onze meest effectieve behandeling om de huid te verstrakken en verstevigen, zonder gebruik van injectables. Via het speciale Morpheus8 apparaat bereiken miniscule naaldjes de diepere huidlagen en het vetweefsel. Tegelijkertijd zorgt de radiofrequente energie voor warmte. Er ontstaan hierdoor hele kleine wondjes. Deze wondjes zorgen ervoor dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam in gang wordt gezet. Hierbij wordt er veel collageen en elastine geproduceerd en wordt de celvernieuwing geboost. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. De radiofrequente energie zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel waardoor collageen en elastine nog eens extra gestimuleerd wordt. Morpheus8 is een veilige en minimaal ingrijpende behandeling, waarmee je de huid verstrakt, lift en verstevigt. Daarnaast kan Morpheus8 ook ingezet worden bij het verminderen van littekens en andere huid-oneffenheden.

prijzen

Face (1 behandeling): €600
Pakket van 3 behandelingen: €1500

Hals (1 behandeling): €500
Pakket van 3 behandelingen: €1350

Face+ Hals(1 behandeling) :€750
Pakket van 3 behandelingen: €1899

profhilo

behandeling

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling. En 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

prijzen

Profhilo 2ml / 1 zone €335
Profhilo 4 ml / 2 zones €600
Profhilo 6 ml / 3 zones €850

lumecca IPL

behandeling

De Lumecca IPL is de meest effectieve IPL (Intense Pulsed light) behandeling om huidveroudering, pigment en oneffenheden van de huid te behandelen. De huid neemt heel gericht het licht van achtereenvolgende flitsen op en zet het om in warmte. Dit proces zorgt voor een boost in de aanmaak van nieuwe huidcellen en stimuleert de productie van collageen en elastine. Met als resultaat dat de huid na een aantal behandelingen aanzienlijk strakker en steviger wordt en fijne lijntjes en oneffenheden vervagen. Al na de eerste behandeling is effect zichtbaar, maar voor een optimaal en aanhoudend resultaat adviseren wij om de Lumecca IPL meerdere malen te herhalen.

prijzen

IPL gezicht €200
IPL gezicht (pakket van 3 behandelingen) €550
IPL gezicht + hals €300
IPL wangen €100
IPL wangen + neus €150
IPL kin €75
IPL neus €75
IPL hals €175
IPL decolleté €200
IPL decolleté (pakket 3 behandelingen) €550

vitamine boosters

behandeling

Bij behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging wordt vaak niet direct gedacht aan vitamines en mineralen. Terwijl juist de aanpak van binnenuit ook essentieel is om het beste resultaat te bereiken. Om die reden focussen wij ons ook op verschillende vitamine boosters. Denk hierbij aan vitamine B12, vitamine D en Gluthation. Naast de focus op huidverjonging, zijn onze vitamin infusen en shots ook gericht op het versterken van het immuunsysteem. In een wereld waarin mensen bewuster zijn gaan leven wordt suppletie therapie steeds vaker toegepast ter ondersteuning van de weerstand, een bewust dieet, intensief sporten en een vitalere huid.

soorten infusen en shots

vitamine B12
gluthation
Q10 anti-aging

prijzen

Vitamin shots €59
Infuses €200

afspraak maken

X