facials

behandeling

Een goede facial is een perfecte manier om de huid optimaal te reinigen, hydrateren en verzorgen. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende soorten facials. Altijd passend bij wat jouw huid nodig heeft om weer volop te stralen. Om de huid in goede conditie te houden en huidveroudering te remmen adviseren wij om iedere huid cyclus, om de zes - acht weken, een facial te doen.

soorten facials

CLEAN & RESET
Onze huid heeft heel wat te verduren. Denk aan invloeden van buitenaf, maar ook aan onzuiverheden als gevolg van hormoonwisselingen. Een goede en diepe reiniging + de juiste voeding voor de huid, maken dat de huid weer kan herstellen. Deze facial bestaat uit een huidanalyse, diepte reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden, verzorging en een kalmerend masker. Jouw huid en zijn of haar conditie is altijd het vertrek punt en daar zal deze facial op afgestemd worden, zodat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

60 minuten - €140

FIRMING UP
Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën of een doffe huid? Dan vraagt de huid om iets meer dan enkel voeding en verzorging. Tijdens deze facial wordt microneedling toegepast. Met microneedling worden er op hoge snelheid miniscule wondjes in de diepere huidlagen gemaakt. Dit zet de huid aan tot nieuwe aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Met als resultaat een huid die zichtbaar egaler is en meer volume heeft. Naast microneedling wordt de huid effectief gereinigd en krijgt het een kalmerend masker.

60 minuten - €160

VITAL C GLOW
Dit is de perfecte facial om je huid te versterken tegen invloeden van buitenaf en je teint + glow direct te versterken. De kracht van deze facial zit in de hoge dosering vitamine C van 70%. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en onmisbaar voor de vorming van collageen. Ook helpt het om huidveroudering tegen te gaan, vermindert het pigmentvlekken en zonschade. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De microneedling pen bevat 11 micro naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid creëren. Door deze kanaaltjes kan de huid de vitamine C veel beter en sneller opnemen in de huid. Daarna volgt er een voedend masker en sluiten we af met een nabehandelingscrème.

60 minuten - €195

prijzen

CLEAN & RESET €140
FIRMING UP €160
VITAL C GLOW €195

peelings

behandeling

Waar een facial zich vooral richt op verzorging en hydratatie van de huid, richt een peeling zich met name op het herstel van de huid. Een goede peeling zorgt ervoor dat de celdeling wordt gestimuleerd, waardoor nieuwe huidcellen sneller naar de oppervlakte geschoven worden. Het is een effectieve manier om onzuiverheden aan te pakken, grove poriën en pigmentvlekken te verminderen en fijne lijntje te verzachten. Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende soorten peelings. Altijd passend bij wat jouw huid nodig heeft.

soorten peelings

GLOW PEEL
Heb je vaak last van een trekkende huid? Of zie je beginnende lijntjes in je gezicht? Dan kan je huid wel wat extra vocht gebruiken. Dat kan middels cremes, maar beter is het om de celdeling te boosten. Deze peeling stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor mooie gehydrateerde cellen naar de oppervlakte worden geschoven. De huid kan nu beter vocht vasthouden, voedingsstoffen opnemen en daardoor weer stralen. Ook na een zonvakantie is deze peel een aanrader, omdat de huid dan verdikt is door de zon en daardoor glans verliest.

60 minuten - €120

PINK PEEL
Zoals de naam al doet vermoeden is deze peeling voor vrouwen rond de menopauze waarbij er een tekort ontstaat aan het hormoon oestrogeen. Dit heeft een negatief effect op het collageen in je huid.
 Tijdens de behandeling gebruiken we een serum met Kudzu als hoofdingrediënt, een krachtig en natuurlijke stof afkomstig van de Kudzu plant. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de huid. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De peeling wordt afgesloten met een kalmerend masker en een fijne nabehandelingscreme.

60 minuten - €195

TCA PEEL
Een TCA (trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling die de huidstructuur verbetert, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Het is een zeer effectieve manier om
fijne lijntjes/rimpels, littekens, grove huidstructuur en pigmentvlekken aan te pakken. Afhankelijk van de huidconditie werken we met 12% , 15% of 18% TCA. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €

COSMO PEEL FORTE
Deze peeling is perfect voor de verouderde huid waarbij huidverslapping en rimpels zichtbaar zijn. Ook ouderdomsvlekken, een onregelmatige huidstructuur en (acne)littekens kunnen met deze peeling behandeld worden. De peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €

MELA LIGHTNING PEEL
Het egaliseren van de teint is het doel van deze peeling. Het vermindert pigmentvlekken en heeft een positieven invloed op het behandelen van melasma (zwangerschapsmasker). Bij melasma ziet de huid er onrustig en vlekkerig uit. De ingredienten van de MELA PEEL hebben een krachtige werking op het pigment met als resultaat een stralende en egale huid. Het eerste resultaat is zichtbaar na 4 weken, waarna een volgende behandeling kan plaatsvinden. Houdt rekening met 3 tot 6 behandelingen voor optimaal resultaat. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €195

prijzen

profhilo (skin / glow booster)

behandeling

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

De behandeling is heel geschikt om een geheel gezicht te remodelleren, de huid te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de hals, het decolleté, de handen en zelfs de bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling. En 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

prijzen

Profhilo 2ml / 1 zone €335
Profhilo 4 ml / 2 zones €600
Profhilo 6 ml / 3 zones €850

soft restore+ (skin / glow booster)

behandeling

Onze Soft Restore+ skinbooster is waar kennis, kunde en 20 jaar ervaring samenkomen. Middels onze eigen expertise en een samenwerking met IBSA (Institut Biochimique SA) hebben wij deze ultieme skinbooster ontwikkeld. In verhouding tot andere skinboosters zoals Profhilo, geeft de Soft Restore+ meer stevigheid en volume aan de huid, met al direct na de behandeling een zacht en zichtbaar resultaat.

Soft Restore+
- Subtiele zachte hyaluronzuur booster
- Vervaagt rimpels en lijntjes
- Bevat de beste ingrediënten voor een gezonde huid
- Steviger en langer zichtbaar dan andere skinboosters
- Minimale lift van de huid door subtiel volume herstel
- Geen downtime en al direct zichtbare resultaten

prijzen

€599

jalupro (skin / glow booster)

behandeling

Jalupro is een van de skinboosters waarmee wij werken. Een skinbooster richt zich enkel op de conditie van de huid. Het voedt, hydrateert en verzorgt de huid optimaal. Je zou het kunnen zien als een zeer effectief serum dat je niet op de huid aanbrengt maar in de huid injecteert. Precies daar waar het hyaluronzuur zijn werk kan doen. Naast de werkzame stof hyaluronzuur bevat Jalupro ook peptiden en aminozuren, die er voor zorgen dat de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd.

prijzen

full face €350
jalupro + vitamine B12 / D €375
jalupro + vitamine B12 & D €399

afspraak maken

X