ooglidcorrectie

probleem

Veel mensen hebben last van een huidoverschot van de bovenste oogleden. Dit is het gevolg van het slapper worden van de huid rondom het oog naarmate we ouder worden. Soms gaat dit samen met een toename van vetweefsel in de oogkas, waardoor de huid als het ware naar voren wordt geduwd. Dit kan problemen geven bij het zien, maar ook een zwaar en moe gevoel rondom de ogen geven of zelfs hoofdpijn veroorzaken. Daarnaast kunnen ‘hangende’ oogleden ook een vermoeide en norse uitstraling geven.

behandeling

De verslapping van het bovenooglid kan gecorrigeerd worden met behulp van een klein chirurgische ingreep. De correctie van de bovenoogleden gebeurt onder plaatselijke verdoving. De chirurg maakt een snee in de plooi van het bovenooglid en haalt het huidoverschot en/of het overtollig vetweefsel, weg. Het grootste deel van het litteken komt in de natuurlijke plooi van het bovenooglid. Dit litteken is na verloop van tijd nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie klinkt voor sommige heftig, maar de ingreep is binnen een uur gedaan.

prijzen

Ooglidcorrectie v.a. €899

oorlelcorrectie

probleem

Je oorlel is maar een klein stukje huid, maar kan toch erg bepalend zijn voor je gezicht. Is je oorlel uitgescheurd of uitgerekt door bijvoorbeeld het dragen van te zware of grote oorbellen, dan kan dat een oneffen beeld geven en een onzeker gevoel met zich meebrengen. Een correctie zorgt ervoor dat de oorlel weer passend en egaal wordt. Ook kunnen oorlellen groter worden naarmate je ouder wordt. In dat geval kan een oorlelverkleining een goede oplossing zijn. Zijn je oorellen erg rimpelig, dun of slap, dan biedt een behandeling met een filler een verjongend resultaat

behandeling

Wat je wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat iedere ingreep het gewenste resultaat oplevert. Voor een oorlelcorrectie wordt je plaatselijk verdoofd. Hiervoor krijg je een kleine injectie met een verdovingsvloeistof in de oorlel, waardoor je niets voelt van de ingreep zelf. Voor enkel een fillerbehandeling is er geen verdoving nodig. Hiervoor gebruiken we een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft.

prijzen

Oorlelcorrectie v.a. €1100

moedervlek verwijderen

probleem

Oppervlakkige en goedaardige huidafwijkingen zoals een wratje of een moedervlek kunnen als storend worden ervaren en een onzeker gevoel geven. Vooral als ze goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, de hals, nek, decolleté of op handen. Gelukkig zijn dit soort plekjes goed en eenvoudig te verwijderen.

behandeling

De ongewenste huidafwijking wordt onder lokale verdoving verwijderd en de huid wordt vervolgens gesloten met oplosbare en/of niet-oplosbare hechtingen. Bij verdenking op kwaadaardigheid wordt het weefsel opgestuurd naar een erkend laboratorium waar het materiaal door een gespecialiseerde patholoog onderzocht wordt. Na enkele dagen wordt u terug gezien voor het verwijderen van de hechtingen.

Voor het verwijderen of verminderen van pigmentvlekken adviseren wij meestal onze Lumecca IPL behandeling. Dit is de meest krachtige IPL (Intense Pulsed light) behandeling om huidveroudering, pigment en oneffenheden van de huid te behandelen.

prijzen

Goedaardige huidafwijking verwijderen v.a. €100

afspraak maken

X