full face slimming

probleem

Als er veel volume zit in het gezicht, wangen erg bol zijn en de kaak breed is, komt de bekende v-shape in het gezicht minder goed of niet tot zijn recht, die juist een jonge en vrouwelijke uitstraling geeft. De innovatieve face slimming techniek biedt een prachtige uitkomst om contouren te herstellen en een slanker gezicht te creëren. In Amerika en Azië werken ze al jaren met deze methode en ook in Nederland wordt face slimming steeds populairder.

behandeling

Face slimming is in essentie een soort spierontspannings behandeling. Doordat bijvoorbeeld spieren in de kaak, mondhoeken en/of kin zich ontspannen voor een langere periode nemen deze in volume af, waardoor het gezicht slanker wordt. Hierdoor kunnen in sommige gevallen jukbeenderen beter tot hun recht komen, ontstaat er een evenwichtigere kaaklijn en een meer ovaal -of v-vormig gezicht. De hoeveelheid injecties hangt af het gewenste resultaat.

prijzen

Full face slimming v.a. €350

full face volume / liquid facelift

probleem

Het natuurlijke verouderingsproces vindt nooit plaats op slechts één vlak in het gezicht, maar bedekt meerdere punten. Dit komt omdat een groot deel van de vetcellen in ons gezicht afneemt naarmate we ouder worden. Onder de huid liggen een soort kussentjes, die de spieren en botten in het gezicht beschermen en daardoor ook volume en contour geven. Op bepaalde plekken in het gezicht, zoals jukbeenderen, wangen en lippen, neemt volume af met als gevolg een minder jonge en soms strenge en vermoeide uitstraling. Door op verschillende delen in het gezicht volume te herstellen, bereik je de mooiste en meest natuurlijke resultaten. Hetzelfde geldt wanneer je een betere symmetrie wil creëren in het gezicht. Deze wereldwijde bekende techniek wordt ook wel full face volume genoemd of liquid facelift. Het is de meest innovatieve en effectieve manier om het gezicht te verjongen en contouren te herstellen met behoud van een natuurlijke uitstraling.

behandeling

De full face volumetry is een filler behandeling. En in sommige gevallen is het een combinatie van een filler en een spierontspanner. De hyaluronzuur filler zorgt voor volume op de juiste plaatsen en de spierontspanner voor een gladdere huid met minder rimpels als resultaat. Om ten alle tijden een natuurlijke uitstraling te behouden, delen we behandeling meestal op in 2-3 losse behandelingen. Voor een optimaal effect adviseren wij daarnaast om een Profhilo® behandeling te doen, welke zorgt voor een prachtige glow en gezonde huid.

prijzen

Full face volume v.a. €1500
Profhilo (per behandeling) v.a. €335

PDO draadlift

probleem

Om een verouderde en verslapte huid in het gezicht te verbeteren en meer volume te geven, kiezen wij ook vaak voor een PDO-draadlift behandeling.

behandeling

Bij deze methode wordt geen gebruik gemaakt van een vloeistof, maar van biologisch afbreekbare draden die in de huid worden ingebracht. De draden stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid weer voller en jonger oogt. De behandeling is veilig, snel en vereist weinig downtime, mits deze wordt uitgevoerd door een ervaren arts. Een PDO-draadlift is in vergelijking met een traditionele facelift een relatief kleine ingreep en een zeer effectieve methode om de huid te liften. Daarbij geeft het een zeer natuurlijk resultaat.

prijzen

PDO 1 draad € 200
PDO 2 draden
PDO 4 draden
PDO Full Face Lift (10 draden) € 1500

sculptra

probleem

Een groot deel van de vetcellen in ons gezicht neemt af naarmate we ouder worden. Onder de huid liggen een soort kussentjes, die de spieren en botten in het gezicht beschermen en daardoor ook volume en contour geven. Op bepaalde plekken in het gezicht, zoals jukbeenderen, wangen en lippen, neemt volume af met als gevolg een minder jonge en soms strenge en vermoeide uitstraling. Door op verschillende delen in het gezicht volume te herstellen, bereik je de mooiste en meest natuurlijke resultaten. Hetzelfde geldt wanneer je een betere symmetrie wil creëren in het gezicht. Dit kan middels hyaluronzuur fillers, middels Sculptra of middels een combinatie van beiden.

behandeling

Sculptra is een cosmetische behandeling die werkt door het stimuleren van de natuurlijke collageenproductie in de huid. Het wordt vaak vergeleken met hyaluronzuur fillers, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen beide behandelingen. Hyaluronzuur fillers werken door het direct opvullen van rimpels en lijnen met een gel die bestaat uit hyaluronzuur, een stof die van nature in de huid voorkomt. Sculptra daarentegen stimuleert de productie van collageen, waardoor de huid geleidelijk in de weken er na voller en steviger wordt. Het resultaat is een natuurlijke en langdurige verbetering van de huid, terwijl hyaluronzuur fillers een snellere oplossing bieden voor directe volumetoename en contourverbetering. Beide behandelingen hebben hun eigen voordelen en kunnen complementair zijn in het bereiken van het meest natuurlijke resultaat.

prijzen

slapen

probleem

Naarmate we ouder worden of wanneer we gewicht verliezen, neemt het volume op onze slapen af. Met als gevolg dat de contouren van het gezicht veranderen. Dit kan een verouderde en vermoeide blik geven. Door de slapen weer volume te geven herstel je niet enkel op subtiele wijze de vorm van je gezicht, maar krijgen je jukbeenderen en wenkbrauwen ook een minimale en natuurlijke lift. Dit geeft een open, frisse en jonge uitstraling.

behandeling

Het herstellen van de slapen doen we middels een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft. Naast fillers zijn er meer mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Zo is een Profhilo® behandeling een zeer mooie en effectieve manier om de huid te verjongen, hydrateren en weer laten stralen.

prijzen

Filler slapen v.a. €350
Profhilo (per behandeling) v.a. €335

jukbeenderen en wangen

probleem

Een groot deel van de vetcellen in ons gezicht neemt af met de jaren wat zorgt voor volumeverlies. Onder de huid liggen een soort dikke kussentjes, die de spieren en botten in het gezicht beschermen en daardoor ook volume en contour geven. Naarmate we ouder worden verandert dat. Op bepaalde plekken in het gezicht, zoals op de jukbeenderen en wangen neemt volume af met als gevolg een minder jonge en soms strenge en vermoeide uitstraling. Naast verlies van vetcellen, wordt de huid ook slapper, waardoor deze meer gaat hangen. Dit zorgt tevens voor een verouderde blik geven. Middels een veilige en eenvoudige behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat volume en de symmetrie in het gezicht wordt hersteld. Met als resultaat een betere verhouding en een meer frisse, jonge en open uitstraling.

behandeling

Volumeverlies in het gezicht wordt het best behandeld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft. Naast fillers zijn er meer mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Zo is een Profhilo® behandeling een zeer mooie en effectieve manier om de huid te verjongen, hydrateren en weer laten stralen.

Liever geen injectables? Onze populaire Morpheus8 behandeling werkt zeer effectief om de huid te verjongen en verstrakken zonder gebruik van injecties. Samen kijken we naar de juiste aanpak voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Benieuwd naar wat ons team van huidspecialisten en cosmetisch artsen voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

prijzen

Filler jukbeenderen v.a. €350
Profhilo (per behandeling) v.a. €335
Morpheus8 (per behandeling) v.a. €599

neuscorrectie

probleem

Steeds meer ingrepen die voorheen alleen chirurgisch konden plaatsvinden, gebeuren tegenwoordig zonder operatie. Een neuscorrectie is daar een goed voorbeeld van. Ben jij niet tevreden over de vorm van je neus? Dan volstaat in de meeste gevallen een behandeling met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft.

behandeling

Door op de juiste plekken een filler te injecteren, kan de contour van je neus effectief en eenvoudig worden gecorrigeerd. Een neuscorrectie met fillers is veilig, laagdrempelig, nagenoeg pijnloos en het resultaat is direct zichtbaar.

prijzen

Filler neuscorrectie v.a. €350

mond / lach

probleem

Als we het hebben over contouren in het gezicht, dan mag de mond zeker niet ontbreken. Wanneer je niet tevreden bent over je lach, omdat je tandvlees bijvoorbeeld erg zichtbaar is (ook wel gummysmile genoemd), kan dat een onzeker gevoel met zich meebrengen. Daarnaast kan de volheid van je lippen ook een belangrijke rol spelen voor de uitstraling van je gezicht. Om een betere verhouding te creëren en vooral dat onzekere gevoel weg te nemen kunnen met kleine behandelingen de contouren van de mond balanceren.

behandeling

Een ‘gummysmile’ kunnen we middels een paar prikjes met een spierontspanner verhelpen. Door de spiertjes die je bovenlip omhoogtrekken iets meer te ontspannen, zal je tandvlees minder zichtbaar zijn. Je eigen lach, uitstraling en mimiek blijven behouden. Wanneer de lippen iets volume kunnen gebruiken, doen we dat middels een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur is een huideigen stof die van nature in ons lichaam voorkomt en ervoor zorgt dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft.

prijzen

Hyaluronzuur filler v.a. €350
Gummy smile v.a. €225

lippen

probleem

Naarmate we ouder worden neemt op bepaalde plekken in het gezicht het volume af. Bijvoorbeeld op je jukbeenderen en wangen, maar ook in je lippen. Dit kan een verouderde, strenge en vermoeide uitstraling geven. Middels een veilige en eenvoudige behandeling kunnen we volume en contouren herstellen. Daarnaast kan een betere symmetrie in je lippen ook een reden zijn om volume toe te voegen. In beide gevallen geeft het resultaat een betere verhouding en een meer frisse, jonge en open uitstraling.

behandeling

Volume in de lippen wordt het best hersteld middels een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft.

prijzen

Filler lippen v.a. €350

kaaklijn

probleem

Een groot deel van het vet in ons gezicht neemt af met de jaren wat zorgt voor volumeverlies. Onder de huid liggen een soort dikke kussentjes, die de spieren en botten in het gezicht beschermen en daardoor ook volume en contour geven. Naarmate we ouder worden verandert dat. Op bepaalde plekken in het gezicht, zoals jukbeenderen, wangen en lippen, neemt volume af met als gevolg een minder jonge en soms strenge en vermoeide uitstraling. Naast verlies van vet, wordt de huid ook slapper, waardoor deze meer gaat hangen. Dit zie je terug bij de kaaklijn, mondhoeken en hals en kan tevens een vermoeide en verouderde blik geven. Naast veroudering kan een betere symmetrie ook een reden zijn om volume toe te voegen. Denk aan een het accentueren van de kin of kaaklijn om een mooiere verhouding in het gezicht te creëren.

behandeling

Volumeverlies in het gezicht wordt het best behandeld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft.

Liever geen injectables? Onze populaire Morpheus8 behandeling werkt zeer effectief om de huid te verjongen en verstrakken zonder gebruik van injecties. Samen kijken we naar de juiste aanpak voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Benieuwd naar wat ons team van huidspecialisten en cosmetisch artsen voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

prijzen

Filler kaaklijn v.a. €495
Profhilo (per behandeling) v.a. €335
Morpheus8 (per behandeling) v.a. €599

mondhoeken

probleem

Een groot deel van de vetcellen in ons gezicht neemt af met de jaren wat zorgt voor volumeverlies. Onder de huid liggen een soort dikke kussentjes, die de spieren en botten in het gezicht beschermen en daardoor ook volume en contour geven. Naarmate we ouder worden verandert dat. Op bepaalde plekken in het gezicht, zoals jukbeenderen, wangen en lippen, neemt volume af met als gevolg een minder jonge en soms strenge en vermoeide uitstraling. Naast verlies van vetcellen, wordt de huid ook slapper, waardoor deze meer gaat hangen. Dit zie je terug bij de kaaklijn, mondhoeken en hals en kan tevens een vermoeide en verouderde blik geven. Middels een veilige en eenvoudige behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat volume in het gezicht wordt hersteld. Met als resultaat een betere verhouding en een meer frisse, jonge en open uitstraling.

behandeling

Volumeverlies in het gezicht zoals bij de kaaklijn en mondhoeken wordt het best hersteld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft. Naast fillers zijn er meer mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Zo is een Profhilo® behandeling een zeer mooie en effectieve manier om de huid te verjongen en weer laten stralen.

Liever geen injectables? Onze populaire Morpheus8 behandeling werkt zeer effectief om de huid te verjongen en verstrakken zonder gebruik van injecties. Samen kijken we naar de juiste aanpak voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Benieuwd naar wat ons team van huidspecialisten en cosmetisch artsen voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

prijzen

Filler mondhoeken v.a. €350
Profhilo (per behandeling) v.a. €335

kin

probleem

Naarmate we ouder worden ontstaan lijntjes en rimpels in de huid. Ook neemt het volume in ons gezicht af, waardoor de huid slapper wordt en meer gaat hangen. Naast veroudering kan een betere symmetrie ook een reden zijn om volume toe te voegen. Denk aan een het accentueren van de kin of kaaklijn om een mooiere verhouding in het gezicht te creëren. Middels een veilige en eenvoudige behandeling kunnen we volume en contouren herstellen wat bijvoorbeeld resulteert in een strakkere kaaklijn. Met als resultaat een betere verhouding en een meer frisse, jonge en open uitstraling.

behandeling

Volumeverlies in het gezicht wordt het best hersteld met een hyaluronzuur filler. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam. Het zorgt ervoor dat de huid meer vocht vasthoudt en daardoor volume geeft. Naast fillers zijn er meer mogelijkheden om huidveroudering tegen te gaan. Zo is een Profhilo® behandeling een zeer mooie en effectieve manier om de huid te verjongen en weer te laten stralen.

Liever geen injectables? Onze populaire Morpheus8 behandeling werkt zeer effectief om de huid te verjongen en verstrakken zonder gebruik van injecties. Samen kijken we naar de juiste aanpak voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Benieuwd naar wat ons team van huidspecialisten en cosmetisch artsen voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

prijzen

Filler kin v.a. €350
Profhilo (per behandeling) v.a. €335
Morpheus8 (per behandeling) v.a. €599

hals / decolleté

probleem

Naarmate we ouder worden ontstaan rimpels en lijntjes door de vermindering van collageen en elastine in de huid. Dit zorgt ervoor dat de huid slapper wordt en meer gaat hangen. Dit is zichtbaar in het gezicht (vorming van rimpels), maar ook op de huid in je hals en decolleté, omdat de huid hier erg dun is. Dit kan een vermoeide en verouderde uitstraling geven. Middels een veilige en eenvoudige behandelingen kunnen we ervoor zorgen dat de huid in de hals en je decolleté strakker wordt. Met als resultaat een een meer frisse, jonge en open uitstraling.

behandeling

Om de hals en decolleté te verstrakken is Profhilo Body® onze meest geadviseerde behandeling. Dit is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen (Profhilo Body® is géén filler). De werking van Profhilo Body® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Dit heet bio remodelling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpozen van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Het product komt uit Zwitserland en heeft sinds 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. CLAUSHOLTZ is tevens het opleidingscentrum voor Profhilo.

Samen kijken we naar de juiste aanpak voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Iedereen is anders, dus dat vraagt om persoonlijk advies. Benieuwd naar wat ons team van huidspecialisten en cosmetisch artsen voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

prijzen

Profhilo Body® (per behandeling) v.a. €335

armen / benen / billen

probleem

Naarmate we ouder worden ontstaan lijntjes en rimpels in de huid. Ook neemt het volume af, waardoor de huid slapper wordt en meer gaat hangen. Dit gebeurt in ons gezicht, maar ook op andere plekken van het lichaam. Op je armen, benen en billen is huidveroudering terug te zien. Naast veroudering kan een betere symmetrie of het vervagen van oneffenheden ook een reden zijn om volume toe te voegen. Afhankelijk van het gewenste resultaat, zonder dat het zijn of haar natuurlijke karakter verliest, zijn er verschillende behandelingen mogelijk.

behandeling

Om de huid te herstellen en te hydrateren is Profhilo Body® onze meest geadviseerde behandeling. Dit is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo Body® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen, elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Dit heet bio remodelling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Er zijn 2 tot 3 behandelingen nodig met een tussenpozen van een maand. Omdat de huid door deze behandeling aan het werk gezet wordt, zie je niet meteen resultaat. Vanaf 4-6 weken na de eerste behandeling is het positieve effect waarneembaar. Het product komt uit Zwitserland en heeft sinds 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. CLAUSHOLTZ is tevens het opleidingscentrum voor Profhilo.

Samen kijken we naar de juiste aanpak voor een zo mooi en natuurlijk mogelijk resultaat. Iedereen is anders, dus dat vraagt om persoonlijk advies. Benieuwd naar wat ons team van huidspecialisten en cosmetisch artsen voor jou kan betekenen? Kom dan gerust langs voor een vrijblijvend consult.

prijzen

Profhilo Body® (per behandeling vanaf) v.a. €600

afspraak maken

X