<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

fillers.

Stoor jij je aan bepaalde rimpels of lijntjes in je gezicht. Heb je een vermoeide of boze uitstraling, maar voel je je niet zo? Of merk je dat je huid slapper wordt? Wij helpen je graag.

Middels de nieuwste technieken en behandelingen, waaronder fillers, creëren wij een zo natuurlijk mogelijk resultaat. We remmen niet alleen het verouderingsproces, maar zijn ook gespecialiseerd in het naar voren brengen van de schoonheid in een gezicht, ongeacht iemands leeftijd of geslacht.

fillers

fillers Amsterdam

fillers Amsterdam

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht. Daarnaast neemt ook de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor de huid slapper wordt en als het ware gaat hangen. Een vermoeide blik en vorming van rimpels en lijntjes zijn het gevolg. Middels een filler behandeling kunnen we dit herstellen, met een natuurlijke en frisse uitstraling als resultaat.

"Je zou kunnen zeggen dat je zo'n 5 jaar terug gaat in de tijd. De conditie en daarmee uitstraling van je huid wordt weer hersteld." - cosmetisch arts Vos.

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen over fillers

1 wat is een filler en welke fillers zijn er?

Als het gaat om huidverjonging en het verminderen van de tekenen van veroudering, zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder Hyaluronzuur, Sculptra en Radiesse. Hoewel ze allemaal injecteerbare behandelingen zijn, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze drie producten.

Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof en is dus van nature in onze huid aanwezig. Hyalurzonzuur heeft de unieke eigenschap om water aan te trekken en vast te houden, waardoor het de huid hydrateert en volume geeft. Helaas neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je lichaam af naarmate je ouder wordt. Op je 40e is deze met maar liefst vijftig procent vermindert. Met een hyaluronzuur filler kunnen we het afgebroken hyaluronzuur weer aanvullen, waardoor rimpels en fijne lijntjes verminderen en de huid weer gehydrateerd en stevig wordt. Daarnaast gebruiken we deze filler om contouren van het gezicht te verbeteren. En ook om volumeverlies in de handen, decolleté en andere delen van het lichaam te corrigeren. Het effect van hyaluronzuur is direct zichtbaar en kan enkele maanden tot een jaar aanhouden.

Sculptra
Een andere soort filler waarmee wij werken is Sculptra, ook wel bekend als poly-L-melkzuur. In tegenstelling tot een hyaluronzuur filler, geeft Sculptra niet direct resultaat, maar stimuleert het geleidelijk de productie van collageen in de huid. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt ook de productie van collageen af, waardoor de huid zijn jeugdige uitstraling verliest. Sculptra wordt ingespoten in de diepere huidlagen en stimuleert daar het bindweefsel om nieuw collageen aan te maken. Het resultaat is een geleidelijke verbetering van de huidstructuur en vermindering van rimpels en lijntjes. Sculptra is een opbouwende behandeling die geleidelijk aan resultaten levert na meerdere sessies. Het stimuleert het natuurlijke herstelproces van de huid, waardoor de resultaten er zeer natuurlijk uitzien. Het effect van Sculptra kan tot wel twee jaar aanhouden.

Radiesse
Last but not least: Radiesse. Deze filler bestaat uit een mix van hyalurzonzuur + calciumhydroxyapatiet (hetzelfde mineraal waaruit het tandglazuur bestaat), een natuurlijk voorkomende stof die veilig en effectief de natuurlijke collageenproductie stimuleert. Radiesse wordt meestal toegepast voor diepere rimpels en grotere oppervlakten, zoals de wangen. Het biedt onmiddellijke resultaten door volumeverlies in het gezicht aan te vullen en de contouren te verbeteren. Naast het directe effect stimuleert Radiesse (dankzij de toevoeging van calciumhydroxyapatiet), ook de natuurlijke collageenproductie in de huid. Hierdoor heeft Radiesse een langduriger effect dan een normale hyaluronzuur filler. Resultaten met Radiesse kunnen tot anderhalf jaar aanhouden.

Welke soort filler past bij jou?
De keuze tussen Sculptra, Radiesse en Hyaluronzuur of een combinatie hangt af van verschillende factoren, zoals de specifieke behoeften van de klant en het gewenste resultaat. Onze ervaren artsen zullen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat voorop stellen.

2 is een fillerbehandeling veilig?

Al onze behandelingen, dus ook een fillerbehandeling, zijn veilig en worden enkel door ervaren en professionele artsen uitgevoerd. Wij zullen altijd een persoonlijke benadering toepassen, waardoor een natuurlijke uitstraling en verhouding in het gezicht behouden blijft.

3 is een filler hetzelfde als botox?

Nee, botox en fillers zijn niet hetzelfde. Het zijn allebei wel injectables die voor cosmetische doeleinden worden gebruikt, maar werken op totaal verschillende manieren en het zijn ook totaal verschillende stoffen. Botox is bedoeld om de spieractiviteit te verminderen en wordt voornamelijk gebruikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Fillers daarentegen worden gebruikt om volume toe te voegen aan bepaalde gebieden, zoals bijvoorbeeld de lippen of jukbeenderen. Vaak gebruiken we een combinatie van fillers en Botox voor het mooiste resultaat.

afspraak maken

X