<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

huidtherapie.

Je huid is je grootste orgaan en een afspiegeling van je gezondheid. Je huid verdient aandacht dus. Bij ons ben je aan het goede adres voor de beste huidbehandelingen waarbij we gebruik maken van de beste en nieuwste innovaties (zoals CFU Elife en Morpheus8) en producten.

verbeter je huid middels huidtherapie

huidtherapie Amsterdam

huidtherapie Amsterdam

Schoonheid en gezondheid gaan hand in hand. Zo is je leefstijl van grote invloed op de conditie, vitaliteit en uitstraling van je huid. Daarnaast speelt de juiste verzorging ook een essentiële rol.

Of je nu een stralende huid hebt of een heel onrustige huid, jong bent of ouder, aandacht verdient je huid iedere dag. Ervaar jij problemen met je huid, dan vraagt dat om extra zorg. Bij ons kun je terecht voor:

- huidverbetering
- huidversteviging
- litteken behandeling
- couperose
- pigmentvlekken

waarom huidtherapie bij CLAUSHOLTZ

Onze huidspecialist Lara is zeer ervaren en weet precies wat welke huid nodig heeft
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we alle huidlagen optimaal behandelen.
skinexpert Lara.

skinexpert Lara.

Lara Kapfenberger is een echte expert op het gebied van de huid. Zij weet wat jouw huid nodig heeft. Of je nu een verouderde huid hebt, een doffe huid of onrustige huid, met een passende facial zal je direct na de behandeling al resultaat zien.

Kom langs in Amsterdam voor een behandeling bij onze CLAUSHOLTZ huidspecialist Lara. Zij brengt jouw natuurlijke schoonheid en glow weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke uitstraling.

veelgestelde vragen over huidtherapie

1 welke vormen van huidtherapie hebben wij?

Naast een ruim aanbod van facials en peelings, werken wij middels de nieuwste innovaties op het gebied van huidverbetering. CFU Elife en Morpheus8 zijn een van onze populaire apparaten, welke zich beiden richten op het verbeteren en verstevigen van de huid. Bij zowel huidverslapping, rimpels of huidproblemen zoals acné of pigmentvlekken, kunnen deze technieken zeer effectief werken. Afhankelijk van jouw wensen en het advies van onze huidexpert Lara, zal altijd de juiste behandeling worden ingezet.

2 welke facials en peelings zijn er?

CLEAN & RESET
Onze huid heeft heel wat te verduren. Denk aan invloeden van buitenaf, maar ook aan onzuiverheden als gevolg van hormoonwisselingen. Een goede en diepe reiniging + de juiste voeding voor de huid, maken dat de huid weer kan herstellen. Deze facial bestaat uit een huidanalyse, diepte reiniging, scrub, verwijdering van onzuiverheden, verzorging en een kalmerend masker. Jouw huid en zijn of haar conditie is altijd het vertrek punt en daar zal deze facial op afgestemd worden, zodat jouw huid krijgt wat het nodig heeft.

60 minuten - €140

FIRMING UP
Heb je last van fijne lijntjes, grove poriën of een doffe huid? Dan vraagt de huid om iets meer dan enkel voeding en verzorging. Tijdens deze facial wordt microneedling toegepast. Met microneedling worden er op hoge snelheid miniscule wondjes in de diepere huidlagen gemaakt. Dit zet de huid aan tot nieuwe aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Met als resultaat een huid die zichtbaar egaler is en meer volume heeft. Naast microneedling wordt de huid effectief gereinigd en krijgt het een kalmerend masker.

60 minuten - €140

VITAL C GLOW
Dit is de perfecte facial om je huid te versterken tegen invloeden van buitenaf en je teint + glow direct te versterken. De kracht van deze facial zit in de hoge dosering vitamine C van 70%. Vitamine C is één van de krachtigste antioxidanten en onmisbaar voor de vorming van collageen. Ook helpt het om huidveroudering tegen te gaan, vermindert het pigmentvlekken en zonschade. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De microneedling pen bevat 11 micro naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid creëren. Door deze kanaaltjes kan de huid de vitamine C veel beter en sneller opnemen in de huid. Daarna volgt er een voedend masker en sluiten we af met een nabehandelingscrème.

60 minuten - €195

GLOW PEEL
Heb je vaak last van een trekkende huid? Of zie je beginnende lijntjes in je gezicht? Dan kan je huid wel wat extra vocht gebruiken. Dat kan middels cremes, maar beter is het om de celdeling te boosten. Deze peeling stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, waardoor mooie gehydrateerde cellen naar de oppervlakte worden geschoven. De huid kan nu beter vocht vasthouden, voedingsstoffen opnemen en daardoor weer stralen. Ook na een zonvakantie is deze peel een aanrader, omdat de huid dan verdikt is door de zon en daardoor glans verliest.

60 minuten - €120

PINK PEEL
Zoals de naam al doet vermoeden is deze peeling voor vrouwen rond de menopauze waarbij er een tekort ontstaat aan het hormoon oestrogeen. Dit heeft een negatief effect op het collageen in je huid.
 Tijdens de behandeling gebruiken we een serum met Kudzu als hoofdingrediënt, een krachtig en natuurlijke stof afkomstig van de Kudzu plant. Het stimuleert de collageen- en elastineproductie en compenseert het verlies aan oestrogeen in de huid. Om de werkzame stoffen zo goed mogelijk in de huid te krijgen, wordt de behandeling gecombineerd met microneedling. De peeling wordt afgesloten met een kalmerend masker en een fijne nabehandelingscreme.

60 minuten - €195

TCA PEEL
Een TCA (trichloorazijnzuur) peeling is een chemische peeling die de huidstructuur verbetert, de kleur van de huid egaliseert en oneffenheden vermindert. Het is een zeer effectieve manier om
fijne lijntjes/rimpels, littekens, grove huidstructuur en pigmentvlekken aan te pakken. Afhankelijk van de huidconditie werken we met 12% , 15% of 18% TCA. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €

COSMO PEEL FORTE
Deze peeling is perfect voor de verouderde huid waarbij huidverslapping en rimpels zichtbaar zijn. Ook ouderdomsvlekken, een onregelmatige huidstructuur en (acne)littekens kunnen met deze peeling behandeld worden. De peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €

MELA LIGHTNING PEEL
Het egaliseren van de teint is het doel van deze peeling. Het vermindert pigmentvlekken en heeft een positieven invloed op het behandelen van melasma (zwangerschapsmasker). Bij melasma ziet de huid er onrustig en vlekkerig uit. De ingredienten van de EQUALIZE PEEL hebben een krachtige werking op het pigment met als resultaat een stralende en egale huid. Het eerste resultaat is zichtbaar na 4 weken, waarna een volgende behandeling kan plaatsvinden. Houdt rekening met 3 tot 6 behandelingen voor optimaal resultaat. Let wel op: voor deze peeling geldt een voorbereidingstijd van 2-4 weken met bijhorende producten. Dit om de huidconditie en doorlaatbaarheid te verbeteren en het resultaat te maximaliseren.

60 minuten - €195

3 waarvoor kun je huidtherapie inzetten?

Heb je last van huidverslapping (rimpels en lijntjes), litteken vorming, oneffenheden, grote poriën, pigmentatie of problemen zoals couperose en acné? Dan helpen wij je graag. Onze skinexpert Lara zal een passende behandeling adviseren en waar nodig een behandelplan voor je opstellen.

afspraak maken

X