<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

injectables.

Stoor jij je aan bepaalde rimpels of lijntjes in je gezicht. Heb je een vermoeide of boze uitstraling, maar voel je je niet zo? Of merk je dat je huid slapper wordt? Dan kan een injectable behandeling de oplossing bieden. We remmen overigens niet alleen het verouderingsproces, maar zijn ook gespecialiseerd in het naar voren brengen van de schoonheid in een gezicht, ongeacht iemands leeftijd of geslacht.

Middels de nieuwste technieken en behandelingen, waaronder injectables, creëren wij een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Injectables is een verzamelnaam voor fillers, botulinetoxine en skinboosters.

injectables

injectables Amsterdam

injectables Amsterdam

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht. Daarnaast neemt ook de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor de huid slapper wordt en als het ware gaat hangen. Een vermoeide blik en vorming van rimpels en lijntjes zijn het gevolg. Middels een injectable behandeling kunnen we dit herstellen, met een natuurlijke en frisse uitstraling als resultaat.

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen over injectables

1 wat is een injectable?

Binnen de cosmetische branche verstaan we onder injectables, behandelingen zoals fillers, botulinetoxine en skinboosters. Bij deze behandelingen wordt de werkzame stof (bijvoorbeeld hyalurzonuur bij een fillerbehandeling) via een injectie in de huid gebracht wordt. Een injectable behandeling bij CLAUSHOLTZ is veilig en altijd met een natuurlijk eindresultaat.

2 wat kost een injectable behandeling?

Op onze website vind je alle prijzen in het menu onder 'prijslijst'. Omdat we met verschillende zones en hoeveelheden werken gelden er verschillende prijzen.

3 is een injectable behandeling veilig?

Wanneer je een injectable behandeling laat uitvoeren door een ervaren en professionele arts is het een veilige en zeer mooie behandeling. Echter is de visie van de arts ook belangrijk. Bij CLAUSHOLTZ staat een natuurlijk resultaat voor op en zullen wij nooit 'over' behandelen.

afspraak maken

X