<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

lippen opvullen.

Ben jij niet tevreden over het volume van je lippen, de vorm of de verhouding tussen je boven -en onderlip? Dan kan een behandeling met een hyaluronzuur filler een goede optie zijn. Het opvullen van lippen doen wij op een heel subtiele wijze, zodat een natuurlijk resultaat gegarandeerd is.

lippen opvullen.

lippen opvullen Amsterdam

lippen opvullen Amsterdam

Naarmate we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht. Zo ook in onze lippen. Mooie gehydrateerde lippen staan voor vrouwelijkheid en zorgen voor een mooie balans in het gezicht. Middels een lipfiller behandeling kunnen we volume in de lippen herstellen met een natuurlijke en frisse uitstraling als resultaat.

Op de foto hiernaast is goed te zien hoe een betere symmetrie gecreëerd kan worden en volume hersteld middels een lipfiller behandeling. Voor deze behandeling is slechts 1 ml hyaluronzuur gebruikt (kosten €485).

"Je zou kunnen zeggen dat je zo'n 5 jaar terug gaat in de tijd. De conditie en verhouding van je lippen wordt weer hersteld middels een hyaluronzuur filler behandeling." - cosmetisch arts Vos.

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen over fillers

1 wat is een lipfiller?

Een hyaluronzuur lipfiller is een behandeling waarbij hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam, in de lippen wordt geïnjecteerd om volume toe te voegen en de vorm te verbeteren. Hyaluronzuur heeft het vermogen om watermoleculen aan te trekken en vast te houden, waardoor de lippen meer volume krijgen en beter gehydrateerd zijn.

Op je 40e is deze met maar liefst vijftig procent vermindert. Met een hyaluronzuur filler kunnen we het afgebroken hyaluronzuur weer aanvullen, waardoor volume hersteld wordt en rimpels en fijne lijntjes verminderen. Daarnaast gebruiken we deze filler om contouren van het gezicht te verbeteren. Het effect van hyaluronzuur is direct zichtbaar en kan enkele maanden tot een jaar aanhouden.

2 wat kost een lipfiller behandeling?

Een lipfiller behandeling start vanaf €300 (0,5 ml). Om een natuurlijk resultaat te behouden en creëren is voor een lipbehandeling vaak maar een heel klein beetje hyaluronzuur nodig. Een gemiddelde lipfiller behandeling kost €485 (1 ml).

3 hoe voorkom je een onnatuurlijk resultaat (duck face)?

Een van de grootste zorgen bij het overwegen van een lipfiller is een onnatuurlijk resultaat. Een ‘duckface’ of het verliezen van je eigen lipcontouren wil je voorkomen. Bij ClausHoltz doen we dat door met hele kleine hoeveelheden filler te werken. Het doel is om de lippen te verbeteren zonder dat je de balans in je gezicht verstoort en een natuurlijke uitstraling verliest. De artsen bij ClausHoltz zijn allen zeer ervaren en nemen een natuurlijk resultaat altijd als uitgangspunt. De arts zal samen met jou je behoefte bespreken en zijn of haar advies delen. Dit kan het vergroten van de lippen in het algemeen zijn, het definiëren van de lipcontouren of het aanvullen van eventuele asymmetrie. Door de behandeling aan te passen aan jouw individuele behoeften, kun je natuurlijke resultaten bereiken die bij je gezicht passen.

4 welke lipfiller is de juiste?

Er zijn verschillende soorten hyaluronzuur fillers, maar niet allen zijn ze geschikt voor in de lippen. Bij ClausHoltz werken we met de hoogwaardige hyaluronzuur fillers van Aliaxin. Zij hebben voor elke zone in het gezicht de juiste filler ontwikkelt, zo ook voor de lippen.

5 wat zijn de voordelen van hyaluronzuur lipfillers

1. Verbeterde lipvolume: Hyaluronzuur lipfillers kunnen dunne wat meer volume geven met als resultaat een jeugdigere uitstraling.
2. Verzacht rimpels en lijntjes: Naarmate we ouder worden, kunnen onze lippen lijntjes en rimpels ontwikkelen. Een lipfiller kan deze fijne lijntjes verzachten en een gladdere lipcontour creëren .
3. Symmetrie en evenwicht: Als je lippen van nature asymmetrisch zijn, kan een lipfiller worden gebruikt om de lippen beter in balans te brengen om zo een rustig, frisse en mooie uitstraling te creëren.
4. Verbeterde hydratatie: Hyaluronzuur heeft de eigenschap om vocht aan te trekken, waardoor de lippen gehydrateerd en gezond blijven.
5. Vaak last van droge lippen? Dan biedt een hyaluronzuur filler dus ook een oplossing.
6. Tijdelijke resultaten: Een groot voordeel van hyaluronzuur lipfillers is dat de resultaten tijdelijk zijn. Dit betekent dat je na verloop van tijd weer terugkeert naar je natuurlijke lipgrootte als je besluit geen vervolgbehandelingen te ondergaan.
7. Een hyaluronzuur lipfiller is 100% veilig.

afspraak maken

X