<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

morpheus8.

Je huid is je grootste orgaan en een afspiegeling van je gezondheid. Je huid verdient aandacht dus. Bij ons ben je aan het goede adres voor de beste huidbehandelingen waarbij we gebruik maken van de beste en nieuwste innovaties (zoals Morpheus8 en CFU) en producten.

our natural facelift

morpheus8 Amsterdam

morpheus8 Amsterdam

Morpheus8 is een zeer populaire behandeling om de huid te verstrakken en verstevigen, zonder gebruik van injectables. Via het speciale Morpheus8 apparaat bereiken miniscule naaldjes de verschillende huidlagen en het vetweefsel. Er ontstaan hierdoor hele kleine wondjes. Deze wondjes zorgen ervoor dat het natuurlijke genezingsproces van het lichaam in gang wordt gezet. Hierbij wordt er veel collageen en elastine geproduceerd en wordt de celvernieuwing geboost. Dit zorgt voor het hervormen en verstevigen van de huid. De radiofrequente energie zorgt voor een gecontroleerde verwarming van het weefsel waardoor collageen en elastine nog eens extra gestimuleerd wordt. Morpheus8 is een veilige en minimaal ingrijpende behandeling, waarmee je de huid verstrakt, lift en verstevigt. Daarnaast kan Morpheus8 ook ingezet worden bij het verminderen van littekens en andere huid-oneffenheden.

waarom morpheus8 bij CLAUSHOLTZ

Onze huidspecialist Lara is zeer ervaren en weet precies wat welke huid nodig heeft
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we alle huidlagen optimaal behandelen.
skinexpert Lara.

skinexpert Lara.

Lara Kapfenberger is een echte expert op het gebied van de huid. Zij weet wat jouw huid nodig heeft. Of je nu een verouderde huid hebt, een doffe huid of onrustige huid, met een passende facial zal je direct na de behandeling al resultaat zien.

Kom langs in Amsterdam voor een behandeling bij onze CLAUSHOLTZ huidspecialist Lara. Zij brengt jouw natuurlijke schoonheid en glow weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke uitstraling.

veelgestelde vragen over morpheus8.

1 voor welke zones is morpheus8 geschikt?

Het mooie aan Morpheus8 is dat het kan worden gebruikt voor verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de hals, de handen en de buik. Maar ook andere delen van het lichaam die baat hebben bij huidverjonging en verbetering van de textuur, zoals rimpels, acne littekens, hyperpigmentatie en oneffenheden, zijn met Morpheus8 te behandelen.

2 is het geschikt voor ieder huidtype?

Het mooie van Morpheus8 is de veelzijdigheid ervan voor een breed scala aan huidtypes en -kleuren. In tegenstelling tot traditionele behandelingen die mogelijk beperkingen hebben voor mensen met een donkerdere huidskleur of huidproblemen, is de geavanceerde technologie van Morpheus8 veilig en effectief voor alle etniciteiten. Deze inclusiviteit maakt het een ideale keuze voor mensen die op zoek zijn naar huidverjonging, ongeacht hun huidtype.

3 hoe is het herstel proces bij morpheus8?

Een ander voordeel van Morpheus8 is de minimale downtime na de behandeling. Dankzij de geavanceerde technologie kun je vrijwel direct na de behandeling je dagelijkse activiteiten hervatten. Hoewel de specifieke behandelingsduur kan variëren, ervaren de meeste mensen na enkele dagen al aanzienlijke verbeteringen in hun huidtextuur en een jeugdiger uiterlijk. Bovendien zullen de resultaten in de daaropvolgende weken en maanden geleidelijk verbeteren naarmate het natuurlijke genezingsproces van de huid vordert.

4 is morpheus8 veilig?

Morpheus8 biedt een veilig en niet-chirurgisch alternatief voor huidverjonging. In vergelijking met invasieve procedures zoals een facelift of plastische chirurgie vereist Morpheus8 geen snijden of lange hersteltijd. Bovendien minimaliseert het risico op bijwerkingen en complicaties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor mensen die een verjongde huid willen zonder de risico’s en ongemakken van chirurgie. Daarbij maakt deze techniek ook geen gebruik van injectables. Wil je liever (nog) niet de stap zetten richting fillers, dan is Morpheus8 de behandeling voor jou.

5 waarvoor kan morpheus8 worden ingezet?

De gerichte aanpak van morpheus8 maakt op maat gemaakte behandelingen mogelijk, specifiek afgestemd op individuele ‘problemen’ zoals rimpels, huidverslapping, (acne)littekens, hyperpigmentatie en een oneffen / grove huidtextuur. Door de productie van collageen en celvernieuwing op zeer optimale wijze te bevorderen, verbetert Morpheus8 effectief de huidskleur, textuur en elasticiteit.

afspraak maken

X