<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

profhilo.

Merk jij dat je huid slapper wordt? Stoor je je aan bepaalde rimpels en lijntjes in je gezicht, hals of op je decolleté? Dan kan Profhilo een prachtige subtiele en natuurlijke behandeling voor jou zijn.

profhilo

profhilo Amsterdam

profhilo Amsterdam

SUNDAY DEAL PROFHILO
Wist jij dat we op zondag bij arts en Profhilo expert Charlotte een tijdelijke deal hebben? Je bespaart dan tot wel €100 per Profhilo behandeling.

Naarmate we ouder worden neemt elastine en het collageen in onze huid af. Dit heeft als gevolg dat de huid slapper wordt en rimpels en lijntjes ontstaan. Dit gebeurt in het gezicht, maar ook met de huid op andere delen van het lichaam. Wil jij de huid op een subtiele, veilige en natuurlijke wijze een klein handje helpen? Dan biedt profhilo een prachtige uitkomt.

"Je zou profhilo kunnen zien als een zeer effectief serum, dat je niet op de huid smeert, maar via miniscule prikjes in de huid aanbrengt", aldus cosmetisch arts Rogier Holtz.

- Vermindert rimpels en fijne lijntjes
- Optimale hydratatie van de huid
- Stimuleert collageen en elastine zeer effectief
- Geeft een natuurlijke glow en heldere teint
- De huidelasticiteit wordt verbeterd
- Geeft huidverstrakking voor een jonger, strakker uiterlijk
- Verbetert en verstevigt de textuur van de huid
- Weinig tot geen downtime
- 100% veilig en zonder bijwerkingen

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen over profhilo

1 wat is profhilo precies?

Profhilo® is een anti-aging behandeling met puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. De werking van Profhilo® is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (type 1,3, 4 en 7), elastine en zelfs vetweefsel gestimuleerd wordt. Ze noemen dit bioremodeling. De huid wordt weer stevig en gezond in de verschillende huidlagen.

De behandeling is heel geschikt om de huid in het gezicht te verbeteren en te verstevigen, maar kan ook ingezet worden bij verslapping van de huid op de hals, het decolleté, de handen en zelfs de buik en bovenarmen. Het resultaat is heel natuurlijk, de huid wordt steviger en krijgt een mooie glans. Je draait als het ware de klok een aantal jaren terug. Het product heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen voor de meest innovatieve behandeling.

Bij deze behandeling wordt er met de BAP-techniek gewerkt, dat zijn injecties in 5 anatomisch uitgekiende gebieden die verspreiding over hele gelaat mogelijk maken. Hierdoor heeft u nagenoeg geen kans op blauwe plekken. Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 28 dagen doet u een tweede behandeling. En 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

2 is profhilo hetzelfde als een filler?

nee, Profhilo is geen filler. Profhilo kunnen we het best omschrijven als een voedende injecteerbare moisturizer die zeer effectief de aanmaak van elastine- en collageen stimuleert. Het is een van de eerste injecteerbare hyaluronzuur behandelingen zonder chemische toevoegingen. In tegenstelling tot een hyaluronzuur filler geeft Profhilo geen volume, maar voedt het de verschillende huidlagen. Door deze 100% natuurlijke hyaluronzuur in de huid te injecteren, maakt de huid zelf weer meer elastine en collageen aan, waardoor je huid weer stevig wordt.

3 voor wie is profhilo geschikt?

Profhilo is voor zowel mannen als vrouwen en eigenlijk voor alle leeftijden zeer effectief, omdat het de huid voedt en verbetert. Maar met name voor mensen met beginnende rimpels en fijne lijntjes kan Profhilo veel betekenen. Zeker als je de stap naar botox en/of fillers te groot vindt of gewoonweg liever kiest voor een geheel natuurlijke stof.

4 is profhilo veilig?

Al onze behandelingen, dus ook profhilo behandelingen, zijn veilig en worden enkel door ervaren en professionele artsen uitgevoerd. Wij zullen altijd een persoonlijke benadering toepassen, waardoor een natuurlijke uitstraling en verhouding in het gezicht behouden blijft.

5 hoe duur is profhilo?

Botox en fillers zijn niet hetzelfde. Het zijn allebei wel injectables die voor cosmetische doeleinden worden gebruikt, maar werken op totaal verschillende manieren en het zijn ook totaal verschillende stoffen. Botox is bedoeld om de spieractiviteit te verminderen en wordt voornamelijk gebruikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Fillers daarentegen worden gebruikt om volume toe te voegen aan bepaalde gebieden, zoals bijvoorbeeld de lippen of jukbeenderen. Vaak gebruiken we een combinatie van fillers en Botox voor het mooiste resultaat.

6 voor welke gebieden is profhilo?

Het mooie van Profhilo is: je kunt het gebruiken voor je gezicht en hals, maar ook voor de rest van je lichaam. Voor gebieden zoals je decolleté, armen, benen, buik en billen is er speciaal Profhilo Body ontwikkeld, welke perfect is voor grotere huidoppervlakken.

afspraak maken

X