<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

rimpels
wegwerken.

Stoor jij je aan bepaalde rimpels of lijntjes in je gezicht. Heb je een vermoeide of boze uitstraling, maar voel je je niet zo? Of merk je dat de elasticiteit van je huid minder wordt? Wij helpen je graag.

Middels de nieuwste technieken en behandelingen creëren wij een zo natuurlijk mogelijk resultaat. We remmen niet alleen het verouderingsproces, maar zijn ook gespecialiseerd in het naar voren brengen van de schoonheid in een gezicht, ongeacht iemands leeftijd of geslacht.

rimpels en lijntjes verminderen

rimpels wegwerken Amsterdam

rimpels wegwerken Amsterdam

Naarmate we ouder worden ontstaan rimpels en lijntjes door de vermindering van collageen en elastine in de huid. Daarnaast speelt onze mimiek ook een belangrijke rol. Daar waar je gezicht het meest beweeglijk is en zijn of haar expressie toont, ontstaan de eerste lijntjes.

We kunnen dit proces middels verschillende technieken en producten vertragen, met als gevolg een vermindering of zelfs het helemaal verdwijnen van bepaalde rimpels en fijne lijntjes in het gezicht.

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen over rimpels wegwerken

1 welke soorten anti-aging behandelingen zijn er?

Er zijn verschillende manieren om rimpels en lijntjes te verminderen. Een veel toegepaste behandeling is een botox injectable behandeling. Middels botox wordt de spier ontspannen, waardoor de huid zich als het ware niet meer kan vouwen en rimpels en lijntjes verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Naast botox maken wij gebruik van (hyaluronzuur) fillers en non-injectable technieken zoals CFU Elife en Morpheus8 om de huid te verjongen.

2 is een botox behandeling veilig?

Al onze behandelingen, dus ook botox behandelingen, zijn veilig en worden enkel door ervaren en professionele artsen uitgevoerd. Wij zullen altijd een persoonlijke benadering toepassen, waardoor een natuurlijke uitstraling en verhouding in het gezicht behouden blijft.

3 wat is het verschil tussen botox en fillers?

Botox en fillers zijn niet hetzelfde. Het zijn allebei wel injectables die voor cosmetische doeleinden worden gebruikt, maar werken op totaal verschillende manieren en het zijn ook totaal verschillende stoffen. Botox is bedoeld om de spieractiviteit te verminderen en wordt voornamelijk gebruikt voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes. Fillers daarentegen worden gebruikt om volume toe te voegen aan bepaalde gebieden, zoals bijvoorbeeld de lippen of jukbeenderen. Vaak gebruiken we een combinatie van fillers en Botox voor het mooiste resultaat.

afspraak maken

X