<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

skinboosters.

Natuurlijke huidverjonging is dé trend. En skinboosters zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze innovatieve behandeling op basis van hyaluronzuur is ontworpen om de huid van binnenuit te hydrateren en te revitaliseren. Met als resultaat een frisse, gezonde en jongere uitstraling. In tegenstelling tot een filler behandeling geeft een skinbooster geen volume of verandering van contouren in het gezicht, maar richt het zich op de kwaliteit van de huid zelf. Je zou het kunnen zien als een zeer effectief serum dat je niet op de huid aanbrengt maar in de huid injecteert. Precies daar waar het hyaluronzuur zijn werk kan doen.

skinboosters

skinboosters Amsterdam

skinboosters Amsterdam

Bij CLAUSHOLTZ hebben we verschillende skinboosters. Zo hebben we Profhilo, Jalupro en Soft Restore+. Het zijn drie verschillende skinboosters, maar de basis van al onze skinboosters en daarmee ook de werkzame stof is hetzelfde: hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke stof die van nature in de huid aanwezig is en verantwoordelijk is voor hydratatie en elasticiteit. Door extra hyaluronzuur in de huid te injecteren, wordt het vochtgehalte verhoogd en worden fijne lijntjes en rimpels verminderd. Naast een verbeterde hydratatie en teint van de huid hebben verschillende studies ook aangetoond dat skinboosters helpen om het collageengehalte in de huid te verhogen.

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen over skinboosters

1 welke skinbooster is het best?

Al onze skinboosters zijn van hoogwaardige kwaliteit. De een is niet beter dan de ander, maar wel kan er een voorkeur bestaan, omdat de ene skinbooster gewoonweg beter kan passen bij jouw huid. Zo geeft onze Soft Restore+ net wat meer volume aan de huid als Profhilo of Jalupro doet. Onze artsen zullen altijd een skinbooster adviseren die past bij jouw huid en wensen.

2 wanneer en hoelang is het resultaat zichtbaar?

Het effect van skinboosters is direct merkbaar, maar optimale resultaten worden meestal bereikt na twee sessies die over een bepaalde periode worden uitgespreid (m.u.v Soft Restore+). Bij Profhilo en Jalupro geldt het advies om minimaal twee behandelingen te doen voor optimaal resultaat. Onze Soft Restore+ is de enige skinbooster die direct resultaat geeft en waarbij slechts één behandeling nodig. Het resultaat houdt gemiddeld een jaar aan.

3 wat is de prijs van een skinbooster?

De prijs van skinboosters ligt bij ons tussen de €289 en €599. De prijs is afhankelijk van de soort skinbooster en het aantal zones.

afspraak maken

X