migraine / spanningshoofdpijn

probleem

Heb je vaak last van hoofdpijn of geregeld migraine? Dan kan dat een behoorlijke impact hebben op je dagelijkse leven. Met name migraine aanvallen kunnen erg heftig en pijnlijk zijn. De precieze oorzaak ervan is nog niet bekend, maar een van de mogelijke oorzaken is de aanspanning van verschillende spieren die gebruikt worden tijdens stress of het kijken tegen fel licht. Wat veel mensen niet weten is dat een injectable spierontspanner een goede en veilige oplossing kan zijn om aanvallen te verminderen of zelfs voorkomen. Het gebruik van een spierontspanner bij spanningshoofdpijn en migraine is door de Amerikaanse FDA goedgekeurd als behandeling en wordt inmiddels wereldwijd toegepast met positieve effecten.

behandeling

Tijdens het consult zal een van onze artsen duidelijk de hoofdpijnklachten met je bespreken, zodat kan worden bepaald wat de beste behandeling voor jou is.

prijzen

Injectables v.a. €325

tandenknarsen

probleem

Vaak doen mensen het onbewust: tandenknarsen. Meestal is het de partner die diegene er op wijst of de tandarts. Knarsen is in veel gevallen een gevolg van stress, angst of een verkeerde uitlijning van de tanden of kaak. Wanneer knarsen niet wordt verholpen kan het je gebit beschadigen en op den duur ook kaakproblemen geven. Daarbij wordt de kaakspier ook sterker en groter door het knarsen, wat weer gevolgen heeft voor de contouren van je gezicht.

behandeling

Tandenknarsen kan goed behandeld worden met slechts een klein prikje spierontspanner in de kaak.

prijzen

Behandeling tandenknarsen €365

overmatig transpireren

probleem

Overmatig transpireren kan erg vervelend zijn. Naast de fysieke ongemakken, kan het ook onzekerheid en schaamte met zich meebrengen. Gelukkig kun je dit met een eenvoudige behandeling tegengaan.

behandeling

Overmatig transpireren kan goed behandeld worden met slechts een paar kleine prikjes spierontspanner in beide oksels. Het zorgt ervoor dat spiertjes of zenuwuiteinden tijdelijk worden uitgeschakeld. We doen dit veel om rimpels te voorkomen en verhelpen, maar het kan dus ook voor niet esthetische doeleinden worden ingezet, zoals overmatig zweten. De zenuw die de zweetklieren aanstuurt wordt in dit geval tijdelijk verminderd, waardoor de zweetproductie afneemt.

prijzen

Behandeling overmatig transpireren €495

afspraak maken

X