migraine / spanningshoofdpijn

probleem

Heb je vaak last van hoofdpijn of geregeld migraine? Dan kan dat een behoorlijke impact hebben op je dagelijkse leven. Met name migraine aanvallen kunnen erg heftig en pijnlijk zijn. De precieze oorzaak ervan is nog niet bekend, maar een van de mogelijke oorzaken is de aanspanning van verschillende spieren die gebruikt worden tijdens stress of het kijken tegen fel licht. Wat veel mensen niet weten is dat Botox een goede en veilige oplossing kan zijn om aanvallen te verminderen of zelfs voorkomen. Het gebruik van Botox bij spanningshoofdpijn en migraine is door de Amerikaanse FDA goedgekeurd als behandeling en wordt inmiddels wereldwijd toegepast met positieve effecten.

behandeling

Tijdens het consult zal een van onze artsen duidelijk de hoofdpijnklachten met je bespreken, zodat kan worden bepaald of Botox de juiste behandeling is. Wanneer dat zo is, zal de arts op verschillende plekken een prikje Botox geven. De injecties kunnen zijn in het voorhoofd, de nek, het achterhoofd en bij de slapen, afhankelijk van de klachten.

Botox is een tijdelijke spierontspanner die bestaat uit een natuurlijk eiwit. Het zorgt ervoor dat spiertjes of zenuwuiteinden tijdelijk worden uitgeschakeld. Botox gebruiken we veel om rimpels te voorkomen en verhelpen, maar het kan dus ook voor niet esthetische doeleinden worden ingezet, zoals bij hevige hoofdpijn.

prijzen

Botox migraine €325

tandenknarsen

probleem

Vaak doen mensen het onbewust: tandenknarsen. Meestal is het de partner die diegene er op wijst of de tandarts. Knarsen is in veel gevallen een gevolg van stress, angst of een verkeerde uitlijning van de tanden of kaak. Wanneer knarsen niet wordt verholpen kan het je gebit beschadigen en op den duur ook kaakproblemen geven. Daarbij wordt de kaakspier ook sterker en groter door het knarsen, wat weer gevolgen heeft voor de contouren van je gezicht.

behandeling

Tandenknarsen kan goed behandeld worden met slechts een klein prikje Botox in de kaak. Botox is een tijdelijke spierontspanner die bestaat uit een natuurlijk eiwit. Het zorgt ervoor dat spiertjes of zenuwuiteinden tijdelijk worden uitgeschakeld. Botox gebruiken we veel om rimpels te voorkomen en verhelpen, maar het kan dus ook goed voor niet esthetische doeleinden worden ingezet, zoals tandenknarsen.

prijzen

Botox tandenknarsen €365

overmatig transpireren

probleem

Overmatig transpireren kan erg vervelend zijn. Naast de fysieke ongemakken, kan het ook onzekerheid en schaamte met zich meebrengen. Gelukkig kun je dit met een eenvoudige behandeling tegengaan.

behandeling

Overmatig transpireren kan goed behandeld worden met slechts een paar kleine prikjes Botox in beide oksels. Botox is een tijdelijke spierontspanner die bestaat uit een natuurlijk eiwit. Het zorgt ervoor dat spiertjes of zenuwuiteinden tijdelijk worden uitgeschakeld. We doen dit veel om rimpels te voorkomen en verhelpen, maar botox kan dus ook voor niet esthetische doeleinden worden ingezet, zoals overmatig zweten. De zenuw die de zweetklieren aanstuurt wordt in dit geval tijdelijk verminderd, waardoor de zweetproductie afneemt.

prijzen

Botox overmatig transpireren €495

PRP haargroei

probleem

Zowel mannen als vrouwen kunnen met dunner wordend haar, (gedeeltelijke)haaruitval of kaalheid te maken krijgen. Dit kan verschillende oorzaken hebben, maar zeker bij mannen is erfelijkheid het vaakst voorkomend. Omdat je haar / kapsel bepalend kan zijn voor je uiterlijk, kan het een onzeker gevoel met zich meebrengen wanneer je je haar verliest. Middels de PRP (Platelet-rich plasma) behandeling kan haargroei op natuurlijke en zeer effectieve wijze worden gestimuleerd, waardoor haar weer terugkomt.

behandeling

Platelet-rich plasma (PRP) haargroei is een medische behandeling waarbij bloedplasma met hoge concentraties bloedplaatjes wordt geïnjecteerd in de hoofdhuid. Er wordt een klein beetje van je eigen bloed afgenomen. Door het bloed te centrifugeren halen we het bloedplasma dat rijk is aan plaatjes eruit, want daar zitten de belangrijke groeifactoren in.
Door de haarzakjes te voeden met PRP (plaatjes rijk bloedplasma) , wordt de natuurlijke groei van de haarzakjes versterkt en de haargroei gestimuleerd.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij minimaal 4 behandelingen binnen 1 jaar. De werking van PRP zal na verloop van tijd minder worden. In het jaar erop adviseren we om de behandeling slechts 2 keer per jaar te herhalen.

prijzen

PRP 1 behandeling €399
PRP 3 behandelingen €1050