<strong>9.8/10</strong> Klantbeoordeling
9.8/10 Klantbeoordeling
<strong>53,950+</strong> Behandelingen uitgevoerd
53,950+ Behandelingen uitgevoerd
<strong>Aandacht</strong> voor privacy
Aandacht voor privacy

7 days
a week.

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor behandelingen en consulten. Van een injectable behandeling tot een ultieme vitamine C facial en vitamine boosters.

Stoor jij je aan bepaalde rimpels of lijntjes in je gezicht. Heb je een vermoeide of boze uitstraling, maar voel je je niet zo? Of merk je dat de elasticiteit van je huid minder wordt? Wij helpen je graag, ook in het weekend!

het weekend is voor jou

weekend behandelingen

weekend behandelingen

In het weekend bieden wij verschillende behandelingen aan. En sommige behandelingen zelfs tegen een speciale weekend prijs.

In het weekend kun je bij ons terecht voor:

- injectables
- morpheus8
- vital C peel
- vitamin shots & infusions

Daarnaast kun je ook altijd in het weekend terecht voor een vrijblijvend consult.

Benieuwd naar de behandeling van de foto die je hier ziet? Dit is het resultaat van 3 morpheus8 behandelingen, welke wij ook in het weekend uitvoeren. Morpheus verstrakt en verstevigd de huid met een liftend effect als resultaat.

waarom kiezen voor CLAUSHOLTZ

Onze cosmetisch artsen zijn zeer ervaren en professioneel
Wij werken enkel middels de nieuwste technieken en met de beste producten
Al meer dan 15 jaar richten wij ons op het verbeteren van de huid
Dankzij de de nieuwste innovaties zoals CFU Elife en Morpheus8 kunnen we zowel met als zonder injectables rimpels verminderen
our team of experts

our team of experts

Je bent in goede handen bij ons team van ervaren cosmetisch artsen en huidspecialisten. Wij behandelen allen op een professionele, veilige en persoonlijke manier. Dat wil zeggen: wij kijken altijd naar wie jij bent, wat jouw huid nodig heeft en wat het beste bij jouw gezicht past. Wat voor de één een goede behandeling kan zijn, kan voor de ander minder effectief werken.

Kom langs in Amsterdam voor een consult of behandeling bij onze CLAUSHOLTZ cosmetisch artsen. Zij brengen jouw frisse en uitgeslapen look weer naar voren met behoud van je eigen natuurlijke schoonheid en uitstraling.

veelgestelde vragen

1 welke soorten behandelingen zijn er in het weekend?

In het weekend bieden wij een groot deel van alle standaard behandelingen aan, zoals je ze vindt op onze website. Met een uitzondering van een aantal behandelingen, zoals bijvoorbeeld chirurgische ingrepen en PDO draadliften.

2 waarom gelden in het weekend andere prijzen?

Om het weekend wat extra aandacht te geven en bepaalde (nieuwe) behandelingen aan te bieden, hebben we er voor gekozen om (tijdelijk) in het weekend voor sommige behandelingen een lager tarief te hanteren.

afspraak maken

X